x

U Sarajevu otvoren Hookah Lounge Mist: Sjajna lokacija, nargile raznih okusa i čaroban ambijent!

Ovoga petka, 29. septembra na sjajnoj lokaciji u sarajevskom naselju Otoka otvoren je novi objekat koji će bez sumnje privući veliku pažnju - Hookah Lounge Mist. Već prve večeri, druženje je prijalo svima, pa se tamo uživalo sve do kasnih sati, što je sasvim očekivano, uzmemo li u obzir tamnošnje fenomenalne ponude. 

Hookah Lounge Mist

Ulica Džemala Bijedića 25a

Osim što ga karakterizira prelijep ambijent, ovo mjesto nudi zagarantovanu oazu mira, opuštajuću atmosferu, ali i razne vrste aroma za nargilu, tako da ćete zasigurno pronaći i vama najomiljeniju.

 

Hookah Lounge Mist je novo mjesto za sve ljubitelje ugodnog noćnog provoda, koje je ujedno idealno za dnevnu dozu mira. Upravo tamo ćete pronaći najbolju nargilu u kojoj se uživalo već prve večeri, a svi prisutni su bili puni pozitivnih utisaka. 

 

Odvojite vrijeme za sebe i vaše prijatelje i posjetite novo mjesto u Sarajevu. Hookah Lounge Mist će osvojiti vaše simpatije, te samom ponudom i pogodnostima pomjeriti granicu vaših provoda. Podržite rad novog objekta u Sarajevu lajkoma na stranicu: 
https://www.facebook.com/hookah.lounge.mist/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.