x

U Sarajevu otvoren HOOTTERS Girls Pub: Mjesto gdje konobarice plešu, pjevaju, proriču sudbinu i twerkuju!

Jučer je u prelijepom ambijentu bivšeg Monument kluba, uz prisutstvo mnogobrojnih zvanica iz svijeta biznisa, medija i ugostiteljstva otvoren HOOTTERS Girls Pub po uzoru na svjetski poznat brend Hootters i kao takav je prvi i jedini u regionu. HOOTTERS Girls predstavlja mjesto za zabavu u kojem su u fokusu djevojke koje poslužuju i animiraju goste u tematski osmišljenoj garderobi.  

HOOTTERS Girls Pub

Strossmayerova 3, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 33 209 660

14 djevojaka nisu samo konobari, nego su one zapravo mnogo više od toga. Svaka od njih posjeduje posebnu vještinu kojom će animirati i zabavljati goste baš kao što se to čini u Hootersima širom svijeta ili kako to sjajno rade djevojke u fenomenalnom Coyote bar-u. One plešu, pjevaju, sviraju, proriču sudbinu pa čak i twerkuju.


Osim dobre zabave u prostoru se nalazi veliki broj led ekrana te je na taj način HOOTTERS Girls omogućio praćenje svih sportskih događaja.  

U muzičkom smislu odlučili su se da budu univerzalni i jedinstveni, pa će gosti na taj način u HOOTTERS Girls pub-u moći slušati zabavnu domaću i stranu muziku iz kojih su izvađeni vokali, dakle instrumentalnu, što je takode IN u svijetu, kao što nam je nedavno za primjer pokazala prepuna Zetra na nastupu "2Cellos". Također, u vrijeme ručka i večere, mladi školovani talenti sa muzičke akademije će svojim instrumentalnim live izvedbama upotpuniti atmosferu.  


Da bi cijela priča bila kompletna HOOTTERS Girls je za svoje goste pripremio jelovnik i to od samo 3 izbora i naravno ponovo jedinstveni. U pitanju su HOOTTERS CHIKEN WINGS-po recepturi svjetskog brenda KFC, XXL ili jednostavno rečeno najveća kobasica u Sarajevu i male COLORED BURGERE kakvih nemate nigdje u Sarajevu ni vidjeti i za koje smo sigurni da će biti pravi hit.  


Za posebne goste osmišljena je i VIP zona, te će na taj način gosti moći rezervisati istu u formi ALL YOU CAN EAT, gdje će im biti posluženo pripremljeno sirovo meso, a oni će sami to isto meso peći na specijalno urađenim stolovima na kojima su ugrađeni roštilji, tako da možete imati jedan poslovni sastanak u srcu Sarajeva u Štrosmajerovoj ulici u odijelu i sa kravatom i na sve to roštiljati. Uz to, ekipa koja voli utakmice i druge sportske događaje može itekako uživati u takvom VIP aranžmanu.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.