x

ekskluzivno mjesto

U Sarajevu otvoren Restoran Sopra: Neobični specijaliteti u čarobnom ambijentu! (Foto) 

U sarajevskom naselju Faletići na radost brojnih sugrađana sa radom je počeo Restoran Sopra. Po svemu poseban i drugačiji, od samog ambijenta, do nevjerovatnih specijaliteta, restoran koji se nalazi u sklopu Ville Hany pružiti će vam nezaboravne momente pune divnih sjećanja. Napokon možete da uronite u svijet ukusne hrane, a svaki vaš dolazak ćete pamtiti i uvijek se rado vraćati.

Restoran Sopra

Faletići 9, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

033 869 130

Novootvoreni restoran Sopra predstavlja pravu oazu mira uz ugodan ambijent, kvalitetnu i raznovrsnu ponudu, prijatno i profesionalno osoblje. Bilo da ste za poslovni ručak, druženje sa prijateljima ili porodicom, proslavu vama bitnog događaja, pravo mjesto za vas je restoran Sopra. 


Sarajlije su poznate po ogromnoj ljubavi prema dobroj klopi tako da je restoran Sopra odlučio da u svojoj ponudi predstavi par neobičnih specijaliteta kao što je neokoštana janjetina, te brojna druga jela spremana sa dosta pažnje i ljubavi. 


Restoran Sopra je uistinu jedinstveno mjesto, u kojem ćete pronaći bogat izbor specijaliteta. I pored same ekskluzivnosti koju restoran posjeduje, cijene su prilagođene bh. standardima. Nezaobilazno je spomenuti sam enterijer koji je posebno osmišljen. U zbirki okusa možete da uživati s pogledom na bazen, sve to u ambijentu koji je rađen po uzoru na evropske objekte ovoga tipa. 


Specijaliteti kuće

Sporo pečena juneća rebra - (12)sati u restoranu Sopra se spremaju sa velikom pažnjom. Rebra se mariniraju određeno vrijeme, a poslije se stavljaju na pečenje na 120 stepeni 12 sati. Služe se sa bbq sosom, mariniranim lukom i prženim krompirom.

Čokoladni fondat je desert sastavljen od malog čokoladnog kolača sa hrskavom korom i blagim punjenjem koji se servira sa sladoledom.

Restoran Sopra je dostupan i na Facebooku i Instagramu: 
https://www.facebook.com/restaurantsoprasa
https://www.instagram.com/restaurant_sopra



.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.