x

U Sarajevu otvoren Shisha bar Čiko: Prvi sa selfi aparatom na Balkanu! (GALERIJA)

Ove subote, 16. juna sarajevsko naselje Ciglane je postalo bogatije za Shisha bar Čiko. Ulica Husrefa Redžića 20. je dobila najekskluzivniji, ujedno jedinstveni objekat ovog tipa ne samo u gradu već i na Balkanu. Naime, pored svih okusa shishe, Čiko se jedini na našim prostorima može pohvaliti selfi aparatom za kafu, koji je već prve večeri "raspametio" sve prisutne koji su uživali u gala događaju.

Shisha bar Čiko

Husrefa Redžića 20, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Na zadovoljstvo mnogih, Shisha bar Čiko je otvorio svoja vrata. Mjesto gdje ćete moći uživati u najboljim nargilama i okusima smješteno je na sjajnoj lokaciji, a sami ambijent je vrlo opuštajući i pozitivno djeluje na sve goste. 


Ekskluzivno opremljen objekat, gdje se pazio svaki detalj bez sumnje će biti pravo osvježenje za sve posjetioce. Shisha bar Čiko će biti idealno mjesto za sve goste, kako tokom dnevnog tako i tokom večernjeg termina. 


Ono što će definitivno biti nova atrakcija za sve i zbog čega će sve Sarajlije pohrliti u novootvoreni shisha bar jeste selfi aparat za kafu. Shisha bar Čiko je jedini na Balkanu uveo novitet koji će oduševiti sve goste. 


Naravno, ovo mjesto pruža poseban ugođaj zbog kojeg ćete se uvijek vrlo rado vraćati i uživati u zaista dragocijenim trenucima. Tu su i fenomenalne ponude i druge pogodnosti koje će doprinijeti tome da Shisha bar Čiko postane vaše omiljeno mjesto za izlazak. 


Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.