x

U Sarajevu predstavljen novi mirisni dijalog između žene i muškarca!

U četvrtak, 13. jula u Sky Bar-u hotela Marriott Courtyard u Sarajevu održana je press promocija brenda Emporio Armani, a povodom lansiranja dva nova mirisa: Becauseit`s YOU i Strongerwith YOU. Dva naziva – dvije fraze kojima započinje ljubavni dijalog predstavljen je u nizu kratkih filmova redatelja FabienaConstanta, u kojima glavne uloge tumače Matilda Lutz i James Jagger.

Predstavnici L`OrealLuxe za Bosnu i Hercegovinu, otkrili su prisutnima mirise:

 

Za nju / BECAUSE IT’S YOU

Njezin je miris radostan, slastan, iskričav i jednostavno neodoljiv – poput elegantne kombinacije nerolija i zrele maline. Što očaravajuća mlada žena krije duboko u srcu? Njezin je miris izrazito ženstven, intuitivan i strastven. Odmah vas opija njezin šarm, poput opojnog, sofisticiranog apsoluta ruže. Miris se poigrava njezinim zavodljivim moćima poput igre vanilije i mošusa, otkrivajući nevjerojatnu senzualnost. Hrabar i upečatljiv, njezin miris izražava snažnu želju da se najdražoj osobi izjavi ljubav: BECAUSE IT’S YOU.

 

Za njega / STRONGER WITH YOU

On je uronjen u sadašnji trenutak i suvremeni način života. Nepredvidljiv je i originalan, poput pikantnog akorda u gornjim notama – spoja kardamoma, ružičastog papra i listova ljubičice. Zrači urođenom elegancijom i mladenačkom ležernošću, koje odražava nota kadulje u srcu mirisa. U komunikaciju unosi dozu senzualnosti, baš poput magnetično privlačnog spoja note VanillaJungleEssence™ i slatkog akorda kestena: STRONGER WITH YOU.

 

Na promociji su bili prisutni predstavnici medija iz Bosne i Hercegovine, blogeri i ličnosti iz javnog i društvenog života Bosne i Hercegovine.

 

Parfem je u prodaji na svim autoriziranim prodajnim mjestima od danas.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.