x

U Sarajevu se 16. juna otvara Beauty Studio Girlboss: Evropski standard i vrhunske usluge!

Poseban i jedinstven Beauty Studio Girlboss će 16. juna zvanično početi sa radom, a budući da već sada veliki broj njih rezerviše svoje termine onda je jasno da Sarajevo dobija jedan od najboljih salona ovoga tipa. Studio je nastao od jedne misli o ljepoti, a smješten je na Dolac Malti u ulici Marka Marulića 25. Beauty Studio Girlboss će biti vaš kutak za uljepšavanje i oaza za opuštanje, te mjesto gdje ćete uz pomoć stručnjaka spoznati novu sebe. 

Beauty Studio Girlboss

Marka Marulića 25, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 61 088 555

Beauty Studio Girlboss strpljivo je čekao dan kada će otvoriti svoja vrata. U želji da svojim klijentima pruži maksimum kada su usluge u pitanju, vlasnica je pažljivo radila na svim detaljima, zbog čega je termin za svečano otvorenje zakazan za 16. juni. Ovaj moderno opremljen salon je idealno mjesto u kojem se istovremeno možete pobrinuti za lijep, moderan i zdrav izgled, te ujedno se kvalitetno opustiti.


U Beauty Studiju Girlboss vas očekuje profesionalno i ljubazno osoblje koje se može pohvaliti različitim frizersko kozmetičkim obukama. Studio je svoju ponudu obogatio vrhunskim proizvodima i tretmanima koji se odlikuju savršenom kombinacijom luksuza, profinjenosti, sofisticiranosti, ali i vještine najboljih kozmetičkih stručnjaka ljepote.

Beauty Studio Girlboss nudi sve inovativne frizerske i kozmetičke tretmane: frizer, manikir, pedikir, oblikovanje i farbanje obrva, nadogradnja trepavica, ruski volumen, profesionalni make up, depilacija...


Kvalitetna usluga i povoljne cijene, široka i prihvatljiva ponuda, profesionalno i ugodno osoblje ono su što vas očekuje u Beauty Studiju Girlboss. Kako ćete se i sami uvjeriti, profesionalno osoblje svojim marljivim radom i širokim spektrom znanja će svojim sposobnostima učiniti da budete maksimalno zadovoljni. Neovisno koju uslugu želite promjena će biti očigledna, te ćete izgledati prekrasno i osjećati se posebno u svakom trenutku.


Beauty Studio Girlboss nije kao drugi saloni, jer prati nove trendove na tržištu i bira samo ono najbolje za vas. Evropski standard kojim se može pohvaliti je rezultat što rezervacije za termine pristižu već sada, pa je jasno da su već zadobili povjerenje klijenata. Samopouzdanje, uspješnost i privlačnost, osjećaji su koji vas prate nakon što se prepustite u ruke ovog studija.


Ne propustite da od 16. juna budete dio prelijepe priče. Beauty Studio Girlboss je mjesto koje će ispuniti sve vaše želje, gdje svaka vaša zamisao postaje stvarnost. Vizija ovog studija je biti najbolji beauty salon u gradu koji brine o vašoj ljepoti, što uz najkvalitetnije individualizirane ideje, proizvode i usluge uopšte nije nezamislivo.

Zlatne ruke Girlboss tima imaju sve što vam je potrebno, a ljubav prema ljudima i poslu garantira vam besprijekorne i brze rezultate te novu kvalitetu življenja.

Kontakt: 
+387 61 088 555

Instagram: 
https://www.instagram.com/girlboss.dze/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.