x

U selu Tijane Ajfon iz kog je pobjegla: Ovo je kuća u kojoj je odrasla! Roditelji su se razveli zbog nje!

Starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon rođena je u selu Popinci, a odgojili su je majka Slavica, vaspitačica u vrtiću, i otac Đorđe, poljoprivrednik. Ona je u Suhom Polju kraj Bijeljine uhapšena zbog ilegalnog prelaska granice i sumnje da je o.gijala i "organizovala djevojke" za pros..tuciju, a prilikom hapšenja pored nje privedeno je još 35 ljudi i pronađena je velika količina dr.ge i oružja.

Ekipa portala Telegraf.rs posjetila je starletino rodno mjesto, kuću u kojoj je odrasla. Mještani su o njenim roditeljima rekli sve najbolje, a o njenom hapšenju uveliko se priča.

- Čuo sam sta se desilo, ali to ne želim da komentarišem. Porodica njena, deda, baba, otac Đorđe, majka Slavica, oni su svi dobri, porodični ljudi, šta se desilo sa njom ja ne znam. Čuli smo da pričaju da se udala, a da je uhapšena ne - rekao je jedan mještanin za Telegraf.rs.


Foto: Telegraf.rs

- Tijana je išla u školu sa mojom kćerkom. Bila je dobra djevojčica, kao hljeb, učila je lijepo, bila je drugarčina, šta je moglo da se desi sa njom zaista ne znam. Dobra i lijepa kao lutka. Kad je otišla u Beograd znamo da je bila u "Parovima" i to je sve. Tijana je dobra kad dođe sa svima je dobra, javi se, pozdravi se. Vise odlazi kod majke koja živi kod njene mame, nego što dolazi kod oca - ispričala je komšinica Tijaninog oca.

Kako su komšije otkrile, Tijanini roditelji su se posvađali i rastali upravo zbog kćerke, te više ne žive zajedno u porodičnoj kući. Kako su rekli, Tijana je navodno posljednji put bila u Popincima kada joj je preminula baka.


Foto: Telegraf.rs

- Ona nije tu živjela (prim. aut. u Popincima), da znam, posljednji put je bila kada joj je umrla baba, nema ni godinu dana od tada. Ne znam šta je bilo toj maloj da skrene sa puta. Otac i majka su joj se rastali, kako izgleda, da je zbog Tijane bila neka svađa, tako se priča. Mislim da se nisu zvanično razveli, ali Slavica ne živi u toj kući. Dolazi da čuva unuče od sina - rekla nam je komšinica.

- To je bilo na vijestima, svi smo vidjeli. Oni su dobri ljudi, brat Vlada joj je mnogo dobar, više je bio ovdje, kad je bila korona, nego u Beogradu. Ima dobru dušu. Nije imala momke odavde, otišla je tamo kao da školu zvršava. Ona slabo dolazi, sin im dolazi često. Ne mogu za njih ništa loše da kažem. Što se tiče nas ovdje u selu, dobri su ljudi. Znam za rijaliti, da je bila, čime se bavi sada, oni najbolje znaju šta je istina - rekla je komšinica.


Foto: Telegraf.rs

Tijanin otac imao je objekat u centru sela koji je prodao, sada se na tom mjestu nalazi kafić, a drugi dio objekta koristi kao prodavnicu u kojoj u jutarnjim satima prodaje hljeb mještanima.

- Prodao je objekat, koristi jedan dio gdje prodaje hljeb. On je dobar čovjek. Šta možemo da kažemo o Tijani, otišla je u "Parove"... Svi znaju čime se bavi, to je jasno. Njeni ništa o tome ne pričaju - rekao je jedan mještanin sela Popinci.

Podsjećamo, Tijana i još četiri osobe osumnjičene su da su u Suhom Polju kraj Bijeljine organizovali veliku k.kainsku žurku sa o.gijama.


Foto: Telegraf.rs

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.