x

U stravičnoj nesreći poginula omiljena vaspitačica iz Aleksinca! Djeca van životne opasnosti... Posljednje riječi uputila suprugu: Put je klizav...

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas popodne dogodila kod sela Adrovac poginula je vaspitačica Snežana Milić (52), a povrijeđeno je dvoje djece iz Osnovne škole za obrazovanje djece sa smetnjama u razvoju "Hristina Markišić" u Aleksincu.

Kako nam je rekla direktorka škole Jasna Nikolić, jedan dječak je otpušten iz aleksinačke bolnice dok je povrijeđena djevojčica odvezena u Niš jer je povrijedila kuk i ruku. Vozač u ovoj obrazovnoj ustanovi prevezen na Neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, dvoje djece, vozač i preminula Snežana Milić bili su u kombiju koji je vraćao djecu iz škole kući. Padala je kiša, put je bio klizav i odjednom je njihov kombi naletio na kamion čiji je vozač ostao nepovrijeđen.

Snežana je majka dvije kćerke, a od jedne ima unuke koje je kako saznajemo u Aleksincu obožavala.


Posljednje riječi je kazala svom suprugu jer je u trenutku udesa razgovarala telefonom s njim i rekla mu je da pada kiša i da je put klizav.

- Snežana je bila divna i jedna od najomiljenijih njegovateljica. Naša škola funkcioniše tako što djecu iz grada dovode roditelji, a Snežana je bila zadužena da uzima i vraća dječicu koja su iz ruralnih područja Aleksinca. Ona je vraćala djecu koja su bila u boravku. Strašno je što se dogodila ova tragedija za sve nas, i za kolektiv i za porodicu. Zao čas se dogodi kad se čovjek najmanje očekuje. Naš vozač je prije izvijesnog vremena vozio za Grčku, iskusan je u profesiji, ali nesreća ne bira - priča Nikolićeva.

Snežanine komšije iz zgrade kažu da je Snežanina divna i radna porodica. Oni kažu da su ona i suprug mnogo toga prevalili preko glave da bi djecu izveli na put što su i uspjeli. U policiji je rečeno da se uzrok ove tragedije ispituje.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.