x

U Štrosmajerevoj ulici otvoren Wafir Hookah Lounge, spreman da ispiše najljepše priče! (FOTO+VIDEO)

Wafir Hookah Lounge je na radost brojnih Sarajlija otvorio svoja vrata. Ono što ga svakako izdvaja od ostalih jeste najbolja lokacija u gradu. Smješten u Štrosmajerovoj br. 6 ovaj lokal je spreman da priredi nešto drugačije i novo. Wafir u grad donosi novi duh, a već na otvorenju se ispostavilo kako će to biti mjesto prave čarolije i magije.


Wafir Hookah Lounge

Štrosmajerova 6, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Štrosmajerova br. 6 će tek u narednom periodu biti centralno mjesto za okupljanje i sjajnu zabavu. Očigledno će ovaj dio grada tek sada oživjeti budući da je svoja vrata otvorio Wafir Hookah Lounge. Gosti su na otvorenju počašćeni slasnim komadima torte, najbolje nargile pa je jasno kako ovo mjestu obećava pravu senzaciju kakva još nije viđena.

Ekskluzivno opremljeni Wafir Hookah Lounge sprema jedinstvene događaje, a sve to u predivnom ambijentu. Moderno opremljeni prostor Wafira će učiniti da se svaki gost osjeća ugodno i doživi pravu magiju. Komfor je zagarantovan, a svi gosti mogu biti sigurni kako ih očekuje udobnost kao u svom domu.


Sami Wafir Hookah Lounge za svoje goste nudi najbolje nargile i najkvalitetnije ukuse. Magiju shishe ćete osjetiti tek u predstojećem periodu, a već sada postoji garancija da ćete se tamo vraćati iznova i iznova.

Ne propustite biti dio jedinstvenih događaja, a Wafir Hookah Lounge je već sada spreman da vam priušti nešto posebno, kako tokom večernjih izlazaka tako i tokom običnih dnevnih posjeta.


- "Naša priča će biti jedinstvena, iskrena i nesvakidašnja. Jednostavno, pravimo mirnu luku svima nama, želimo usporiti brži način života i posvetiti svoju pažnju našim gostima. Nećemo vas razočarati", poručili su iz Wafira, koji je dostupan i na:
Instagramu: https://www.instagram.com/wafir.hookah.lounge/ i 
Facebooku: https://www.facebook.com/wafir.hookah.lounge/


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.