x

spektakl u zetri

U subotu svi na koncert: Aca Lukas sa Sarajlijama pravi najveću žurku na Balkanu!

Po drugi put ove godine u krcatoj Štark Areni, virtuozni Aca Lukas je sa maestralnim Folk House bendom napravio još jednu najveću zabavu na Balkanu u nizu, proslavio svoj 54. rođendan i sve ostavio bez teksta.

U organizaciji Hype produkcije, nadmašio je i najveća očekivanja, a superstar Aca Lukas je tim povodom rekao:

- Imao sam mnogo koncerata u karijeri ali ovaj koncert je bio vrhunac, sve je bilo na svjetskom nivou, sve je bilo tako dobro da ja nemam riječi, od organizacije do ozvučenje, predobro. Svaka čast Hype – u, svaka čast meni, svaka čast nama. Mi smo svi jedno. Saša Mirković i ja smo taj tandem koji je toliko dobar da, bar u Srbiji, nemamo konkurenciju. Očigledno ih zato sve boli što radimo zajedno. Na koncertu snimale su se i scene za film i seriju “Kafana na Balkanu”, malo sam se plašio, nisam znao kako će publika da reaguje ali je na kraju bilo fenomenalno i mislim da će ta scena biti “boli glava”.


Već tradicionalno, atmosfera sa koncerata Ace Lukasa se pamti i prepričava dugi niz godina, ali ovaj koncert je odneo pobjedu donijevši novitete na raznim aspektima – bina, ozvučenja kao i audio – vizuelni doživljaj su bili na svjetskom nivou dok je Lukas svojim vokalnim sposobnostima još jednom dokazao zašto je najveća muziča zvijezda na Balkanu.


A sve ovo očekuje i Sarajlije koje će imati priliku da budu dio jedne ovakve spektakularne atmosfere. Lukas će, naime, 12. novembra zapjevati u “Zetri”. Nije ni čudo što je interesovanje za koncert nezapamćeno, pa se tako očekuje publika kako iz Sarajeva, tako iz svih dijelova BiH.

A sam Lukas poziva svoje drage Bosance i Hercegovce da mu se te noći pridruže i tako budu dio historije koju će Lukas ispisati i ovaj put u “Zetri”.

.

.

.

.

Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.