x

najpoznatija bh. starleta

U tržnom centru Delta u Banja Luci izgorio automobil starlete Božane Vujinović!

Najpoznatijoj starleti iz Banja Luke, Božani Vujinović izgorio je automobil marke "rendž rover" u garaži tržnog centra Delta.

Naime, kako se navodi za sada nije poznat uzrok zbog kojeg je izbio požar na vozilu, a očekuje se više informacija nakon obavljenog uviđaja i završenih vještačenja, piše Srpskainfo.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je požar prijavljen danas u 16.35. Božana je od ranije dobro poznata javnosti, prije svega zbog romanse sa Acom Lukasom.


Inače, kako je Kurir pisao, Plejboj zečica je prije nekoliko godina prevarila klijenta, i to za 4.000 eura. U pitanju je dečko iz Šapca, a koji ju je angažovao preko tadašnjeg m.kroa Mihajla Maksimovića. Božana je vidjela da je taj tip galantan, ali i slab na lijepe žene, pa mu je tražila i finansijsku pomoć pored toga što je on uredno platio njen dolazak.

Najveći skandal izbio je kada je osvanula vijest da je Božana sa još jednom djevojkom navodno uhapšena u jednom hotelu u Bečićima gdje su uhvaćene sa šest turskih državljanina.


Foto. Vatrogasna brigada Banja Luka

.

.

.

Izvor: Kurir/Srpskainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.