x

U Tuzli održan muzički spektakl Oskar popularnosti! (GALERIJA)

Nakon četiri godine pauze sinoć je održana 14. dodjela muzičkih priznanja Oskar popularnosti 2018. u Tuzli. Pred mnogobrojnom publikom predstavio se veliki broj nagrađenih, među kojima su: Halid Bešlić, Semir Cerić-Koke, Šerif Konjević, Denial Ahmetović, Adis Škaljo, Rialda, Slađana Mandić, Šaćir Ameti, Al Dino, Muharem Serbezovski, Nihad Alibegović, Sejo Boy i mnogi drugi.

Rijetki su oni na bh. ali i bivšim jugoslavenskim prostorima kojima pođe za rukom da na jednom mjestu okupe ne samo pjevače, nego i tekstopisce, kompozitore, aranžere, menadžere, a Nazifu Gljivi, organizatoru ove manifestacije, to je i ovog puta pošlo za rukom.

Među nagrađenima, Oskar za TV muzičku instituciju 2017. godine pripao je Hayat HD-u, tv emisija godine je Glam Blam, koji je proslavio 10 godina emitiranja, a najbolji muzičko estradni menadžer decenije je Ahmed Švrakić, direktor Hayat Produkcije. 

Svi prisutni su istakli kako ih raduje povratak ove manifestacije, jer u našoj zemlji nema sličnih događaja, a svakako je i podstrek svima da se trude i u ovoj godini kako bi zlatni kip otišao u njihove ruke.

Foto: Miralem Dizdarević/Ekskluziva.ba
Izvor: Hayat

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.