x

U Tuzli održana humanitarna revija! Sara Bero: Bilo je jako emotivno!

U subotu, 12. novembra na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport u Tuzli održana je humanitarna revija gdje su modeli bili djeca i omladina sa smetnjama u razvoju. Revija je  održana u organizaciji Udruženja za djecu i omladinu sa Daunovim sindromom “Ljubav za ljubav” iz Crne Gore, i Udruženja “Hrabro srce” iz Tuzle.

Organizatorka Sara Bero je istakla da je jako ponosna i sretna što je revija bila posjećena u tolikom broju, što se može vidjeti na fotografijama.

- Bilo je jako emotivno, bilo je puno suza, smijeha, sreće, emocije su se mijenjale u sekundi kazala je Sara za Ekskluziva.ba portal.


Sa djecom su na modnoj pisti prošetali omladinci iz FK Tuzla CITY, dok su goste zabavili Orkestar BALSIKA, FA Panonija Tuzla, a posebnu draž reviji je dao Adil Kurtić koji je otpjevao dvije numere, a onda zatvorio reviju i uručio učesnicama cvijeće.


- Izgubio je u Zvezdama Granda, ali on je naša zvijezda - poručila je Sara tokom obraćanja jer je na sceni pokazao nesebičnu ljubav i veliku humanost.

Dresovi sportista su tu noć izlicitirani, te su građani Tuzle i po tom pitanju bili fenomenalni. Sav prikupljeni novac će ići za Udruženje “Hrabro srce” iz Tuzle.


Revija ne bi bila upotpunjena da nije bilo ažurnih majki svakog djeteta, na čelu sa predsjednicom Zumrom Bečić.

Tu su bili i volonteri Defektološkog fakulteta na čelu sa predstavnicom Amilom Rekić.

Na samoj reviji se takođe obratila i Suada Selimović, predstavnica Ministarstva za rad i socijalnu politiku i povratak Tuzlanskog kantona.

.

.

..

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.