x

sve za ljepotu

U Vogošći otvoren frizersko - kozmetički salon Sany! (Galerija)

Kako biti zadovoljniji nego kada savršeno izgledate? Vogošća je po pitanju toga kaskala, ali napokon se svi mještani ovoga grada mogu radovati. Naime, u subotu, 26. decembra u Vogošći je otvoren moderno opremljeni frizersko - kozmetički salon "Sany". Hrabra, odvažna, prije svega vrijedna dama Sanela Huskić, vlasnica ovog beauty centra je došla na ideju da gradu pokloni salon u kojem će žene i muškarci moći pronaći apsolutno sve za ljepotu, bez da moraju juriti iz jednog salona u drugi. Po uzoru na evropske beauty salone ovoga tipa, centar "Sany" akcenat stavlja na najbolju opremu i stručni kadar. 


Sany Beauty Center

Jošanička 5, Vogošća, Bosna i Hercegovina

062 231 100

Postoje neka posebna mjesta na koja se uvijek rado iznova vraćamo, mjesta u kojima se osjećamo opušteno, ugodno i smireno. Upravo jedno takvo mjesto, divne energije i ugođaja jeste frizersko - kozmetički salon "Sany". Smješten u centru Vogošće, ali opet dovoljno skriven kako bi pružio maksimalnu diskreciju, Beauty Centar "Sany" prava je mala oaza opuštanja u koju ćete s užitkom pobjeći kada se poželite odmaknuti od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života. Posebnost ovog salona leži u tome da nudi kompletnu paletu usluge njege lica i tijela, a svakom klijentu pristupa se na potpuno individualiziran način.


Svi prisutni su se na otvorenju frizersko - kozmetičkog salona "Sany" mogli uvjeriti kako je to funkcionalno i atraktivno uređen centar, a kako se na pripremama radilo prethodna dva mjeseca ne čudi što je sve perfektno. Frizersko - kozmetički salon Sany, osim klasičnih, korisnicima nudi i frizerske usluge ekstenzija kose, bojenja aktuelnih platinijum pramenova i svečanih frizura. Tu su i ostale usluge: njega tijela i lica, masaže, manikura, pedikura i ugradnja noktiju, profesionalno šminkanje, korekcije i bojenje obrva i trepavica, depilacija lica i tijela…


Na otvorenju su se pojavili brojni prijatelji i poslovni partneri vlasnice salona Sanele Huskić, a među njima i jedan od najtraženijih kiropraktičara Alija Lekić, koji će u centru "Sany" raditi tri dana u sedmici. Ova informacija obradovala je sve prisutne jer su svjesni koliko je teško doći do njega. Pored kiropraktičara, ovdje ćete moći uraditi i hidžamu. Ekipa koja će vas dočekati u ovom novootvorenom salonu puna je energije i jedva su čekali da se salon otvori.

- Razlikovati ćemo se po tome što ćemo imati sve usluge na jednom mjestu - frizerske, kozmetičke, tretmani lica. Imati ćemo masaže, kiropratkičara, hidžamu. Mi smo četvrti u Sarajevo koji imamo aparat koji služi za zatezanje i podizanje zadnjice, također podizanje grudi - istakla je vlasnica salona Sanela, dodajući kako je ovim što je napravila već broj 1. u Vogošći, a to će se vrlo lako i dokazati. Dodaje kako je radno vrijeme od 12 pa sve dok ima klijenata. Utorak je dan za odmor, a ostali dani su radni, podrzumijevajući i nedjelju. 


Vrhunski usavršen tim stručnjaka, u ekskluzivno uređenom i iznimno ugodnom prostoru centra uz optimalne cijene usluga, u mogućnosti je korisnicima ponuditi najkvalitetniju i potpunu njegu. "Sany" korištenjem najmodernijih kozmetičkih aparata i najkvalitetnijih preparata renomiranih proizvođača želi postati nezaobilazan centar svakog ko je u potrazi za lijepim i njegovanim licem i tijelom, te zdravijim i kvalitetnijim životom. 


Prepustite se rukama njihovog educiranog i ljubaznog osoblja jer ćete ovdje zasigurno dobiti ono što vaše tijelo i lice zaslužuju. Prednost ovog salona je u tome što ćete na jednom mjestu naći sve frizersko - kozmetičke usluge. Dakle, kompletna njega kose, lica i tijela, kako za žene, tako i za muškarce. Po sadržajnosti usluga, nema sumnje da je "Sany" bez premca u Vogošći, a može parirati i najopremljenijim salonima u Sarajevu.

Kontakt:
062 231 100

Facebook: 
https://www.facebook.com/fks.sany

Instagram: 
https://www.instagram.com/fks.sany/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.