x

Udaje se Aleksandra Subotić, biznismen već spremio grandiozno slavlje: Petar je upoznao Magdalenu, pomiriće Ljubu i Karađorđa, a ovo su svi njegovi planovi!

Aleksandra Subotić odmah poslije finala rijalitija ide u Crnu Goru sa kćerkom Magdalenom i izabranikom Petrom, gdje će se dogovoriti o detaljima njihove svadbe u septembru.

Subotićeva se odmah zaljubila u Petra, iako ga nije poznaje dobro. Ona je dečka upoznala sa kćerkom, on nju sa sinom, a Karađorđe je Petra nazvao pravim gospodinom. Petar, prema riječima izvora, čeka Aleksandru i organizovao je veliku svadbu.

"Plan je da čak deset najvećih estradnih zvijezda zapjeva taj dan u Crnoj Gori. Biznismen ima apartmane tamo i već je sve organizovao da Aleksandra poslije finala dođe dole sa Magdalenom. Ona će biti u Utjehi sve do septembra, a Petar će zbog posla morati da putuje u inostranstvo", kaže izvor "Sveta" i dodaje da je Petar riješio da pomiri Aleksandru sa porodicom.


"On pomaže Karađorđu i želi i njega da odvede u Crnu Goru na odmor, ai Ljuba je dobro došla. Peca je mnogo dobar čovjek i ne želi da njegova buduća žena bude u svađi sa nekim od članova porodice, tako da će sve da ih okupi i izmiri. Hoće i Goranu da odvede na more jer misli da nije u redu da rođene sestre ne komuniciraju, ma on je spreman da uradi sve za Aleksandru", rekao je izvor, a onda se oglasio i Petar:

"Čekam Aleksandru da izađe i onda ćemo cijelo ljeto uživati sa Magdalenom na moru."

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.