x

SVAKO SVOJIM PUTEM

Udala se Luna, a njen bivši u suzama u kolima: Ovako su Sloba i Gastoz reagovali kad su čuli da je Đoganijeva stala na ludi kamen!

Luna Đogani izgovorila je sudbonosna "da" Marku Miljkoviću s kojim uskoro treba da dobije dijete.

Vjenčali su se u Opštini Rakovica, a par se opredijelio za tamnije boje odjeće, nasuprot očekivanim bijelim. Otkako je ova vijest dospjela do domaćih medija, svi se pitaju kako Lunine nekadašnje velike ljubavi reaguju na ove vijesti.

Sloba Radanović, sa kim je Đoganijeva imala višemjesečnu aferu pred kamerama prve sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", nije se oglašavao ovim povodom, budući da je na odmoru u Hurgadi.


- Ne druži se sa ljudima koji se druže sa ljudima sa kojima se ne družiš. Jer ti ljudi jedu zajedno, pričaju međusobno i pogodi ko je tema - poručio je putem društvenih mreža pjevač, čime je pokazao da njegove preokupacije nemaju nikakve veze sa činom koji se odvio između Lune i Marka.


Sa druge strane, Nenad Marinković Gastoz, koji je bio velika ljubav Đoganijeve u periodima prije i poslije Slobe, objavio je video zapis nastao u njegovim kolima, pri čemu ga je moguće vidjeti kako sa suzama u očima pjeva pjesmu koja ga je pogodila.

"Veseli se uz naše stare pesme. Život da stane ne sme - glasi dio pjesme koju je Gastoz izdvojio.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.