x

Udala se Nadežda Biljić? Prigrlila Tomu u bijeloj haljini pa mu uputila srceparajuću poruku! (FOTO)

Nadežda Biljić za potrebe jednog prazničnog snimanja obukla se u bijelu haljinu, pa pored okićene jelke zagrlila Tomu Panića, sa kojim čeka prvo dijete. Par je, inače, poznat još iz "Zadruge", gdje su i započeli svoj odnos. Međutim, poruka koju je pjevačica uputila svom čovjeku mnoge je bacila na razmišljanje - da li se ona to udala?

Naime, osim što se fotografisala u bijeloj haljini, Nadežda je nekoliko puta Tomu prozvala svojim suprugom, a sebe njegovom ženom.

"Sjećam se kako smo se upoznali i kako sam sebi rekla - ja nikada neću biti sa ovim. Prošli smo svašta i tek nas čeka naša beba i sve lepo što smo zaslužili... hvala ti što si uvijek uz mene, što si moja leđa kada padnem, što me poštuješ, voliš (bez obzira na moje ispade, žensko pusto) hvala ti što se boriš za nas i što si mi najbolji prijatelj, brat, muž, moj životni saputnik... hvala Bogu i prethodnoj godini što mi te je doveo u život i što će nas učiniti bogatijim za još jednog člana, naše zlato i smisao svega... hvala ti za sve... volim te najviše na svijetu, ti si moja slabost i snaga i sve ono što sam željela od života sve ove godine... prije tebe moj život je bio prazan, sve prije tebe je smiješno i ne postoji ništa sem nas i naše porodice! Voli te tvoja žena najviše na svetu sada i zauvijek", potpisala je Nadežda jednu od fotografija koju je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Par se još uvijek nije javno oglašavao na konto glasina da su stali na ludi kamen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.