x

udarna vijest

Uhapšen osumnjičeni za ub.stvo porodice Đokić, Goranov rođak!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin otkrio je da je priveden osumnjičeni za ub.stvo porodice Đokić u selu Moravac kod Aleksinca.

"Ub.stvo porodice Đokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odjeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspjeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovao u monstruoznom ub.stvu porodice Đokić", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je zajedno sa pomoćnikom direktora policije i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem, u Nišu razgovarao sa pripadnicima policije koji rade na rasvetljavanju ub.stva porodice Đokić.


Ministar Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ub.jenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili dio ovog strašnog i monstruoznog ub.stva.


Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog djela teško ub.stvo.

Pripadnici MUP-a nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju svih okolnosti krivičnog djela.

Priveden je bliski rođak, brat od tetke ub.jenog Gorana Đokića, G.DŽ.


Ub.ca i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, nikada nisu imali međusobnih problema. On je živio u blizini ub.jene porodice.

Navodno, riječ je o bivšem vatrogascu u penziji. Često je prao Goranova kola, pošto on nije imao povjerenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu.

.

..

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.