x

Uhvatila mamu dok se s*ksa sa njenim dečkom, evo šta je uradila!

Ova djevojka se istinski zaljubila i mislila je da je u sretnoj vezi, ali sasvim slučajno je uhvatila majku u krevetu sa njenim dečkom. Potražila je savjet od kolumnistkinje Didri, evo šta joj je onda odgovorila.

Draga Didri,

 

Uhvatila sam moju mamu i mog dečka u krevetu. Bili su potpuno zaokupljeni jedno drugim, a ja sam još uvijek u prevelikom šoku da kažem bilo što.

 

Mislila sam da smo se dečko i ja baš dobro povezali. U vezi smo šest mjeseci. Ja imam 23 godine, a on 27. Brzo sam se zaljubila u njega i bila sam baš sretna.

 

Prije četiri mjeseca, primijetila sam da se moja mama promijenila. Počela je redovno da trenira i izgubila je dosta kilograma. Počela je da nosi kraće suknje i majice. Promijenila je i frizuru i šminkala se više. Bila je nova žena.

 

Moj tata je nedavno slavio svoj 50. rođendan u obližnjem hotelu. Moja mama ima 45 i izgledala je odlično te večeri. Došao je i moj dečko i super smo se proveli.

 

Tata je puno popio pa smo ga mama i ja ostavile u gostinjskoj sobi jer je mama rekla da ne bi mogla da podnese njegovo hrkanje cijelu noć.

 

Popili smo još par pića, pričali još kratko i zatim svi otišli u krevet. Probudila sam se usred noći i vidjela da moj dečko nije u krevetu. Mislila sam da je otišao dole po čašu vode, pa sam krenula da vidim gdje je.

 

Čula sam zvukove iz mamine sobe i otvorila lagano vrata. Moja mama i moj dečko su bili u krevetu zajedno i bilo je očito šta rade. Zavrtilo mi se u glavi i nisam mogla ništa da kažem. Samo sam se vratila u krevet.

 

Ostavio je mobilni kraj kreveta pa sam odlučila da provjerim šta još radi. Poruke između njega i mame dokazale su mi da se njih dvoje viđaju već nedjeljama.

 

Ispričala sam sve svojoj starijoj sestri i rekla je da je primijetila da njih dvoje flertaju, ali da je mislila da to samo mama uživa u svom novom izgledu.

 

Ne mogu da vjerujem da su mi to uradili. Skrhana sam i zbog sebe i zbog mog oca. Njemu će slomiti srce kad sazna.

 

ODGOVOR: 

 

- Možda tvoj otac ne treba da sazna za to, pogotovo ako tvoja mama prestane sada da ga vara.

 

Reci svojoj mami da znaš što se dešava i da ćeš sve reći ocu ako ne prestane s tim odmah.

 

Ona može da izgubi brak, kao i da uništi svoj odnos sa tobom i upropasti cijelu porodicu.

 

Nadam se da će se stvarno potruditi da ti pokaže koliko joj je žao i da popravi vaš odnos. Možeš da imaš samo jednu mamu, ali molim te ostavi ovog dečka.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.