x

PROJEKTI

Ultraluksuzno odmaralište na otoku Sindalah

Otok će imati luksuznu marinu svjetske klase i uzoran jaht klub, koji će zadovoljiti istančane ukuse turističke elite

Four Seasons otvara novo ultraluksuzno odmaralište na otoku Sindalah u Saudijskoj Arabiji, koje je dio saudijskog megaprojekta NEOM vrijednog 500 milijardi dolara. Hotel će imati 225 soba i apartmana, kao i wellness sadržaje svjetske klase.

Luksuzna marina

Four Seasons Hotels and Resorts, u partnerstvu s odjeljenjem za razvoj hotela u saudijskom megaprojektu NEOM, otkrio je svoje planove za izvanredan luksuzni hotel na očaravajućem otoku Sindalah. Pokrivajući površinu od približno 840.000 kvadratnih metara, Sindalah u otočnom kompleksu na Crvenom moru teži da bude glavna prekretnica u stvaranju ekosistema gostoprimstva u ovom dinamičnom regionu koji se brzo razvija.

Pored dugo očekivanog odmarališta Four Seasons, otok će imati luksuznu marinu svjetske klase i uzoran jaht klub, koji će zadovoljiti istančane ukuse turističke elite. Ljubitelji sporta imat će priliku da uživaju u pedantno dizajniranom golf terenu s 9 rupa.

Odmaralište će imati impresivan niz smještaja koji će zadovoljiti različite potrebe imućnih gostiju. S ukupno 225 izvrsno opremljenih soba i apartmana, gosti će moći uživati u neuporedivoj udobnosti i zadivljujućim pogledima na netaknute plaže Crvenog mora sa svojih privatnih terasa.

Bazen i plaža

Za one koji traže još ekskluzivnije iskustvo, Resort će ponuditi 52 pažljivo dizajnirane vile, s jednom od četiri spavaće sobe. Svaka vila će imati vlastiti pogled na bazen i plažu, pružajući intimni odmor usred prirodnih ljepota okoline.

Vrhunac raskoši su predsjedničke i kraljevske vile, koje će uključivati dodatne privatne teretane i pristup ekskluzivnim privatnim dokovima za jahte, osiguravajući neuporediv nivo privatnosti.

Spa objekti

Four Seasons je posvetio veliku površinu odmarališta spa objektima svjetske klase. Utočište mira imat će niz soba za tretmane, salone za opuštanje, hamam i osvježavajući bazen.

Za one koji traže aktivan i energičan odmor, širok izbor aktivnosti na vodi, uključujući skijanje na vodi, surfanje, jedrenje na dasci i još mnogo toga, omogućit će gostima da izvuku maksimum iz Crvenog mora.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.