x

Odlazi nakon dvije godine

United spreman prodati Paula Pogbu

Francuski fudbaler Paul Pogba, koji je 2016. godine postao najskuplji fudbaler svijeta, navodno se nalazi na izlaznim vratima Manchester Uniteda.

Crveni đavoli sa Old Trafforda su za njegove usluge Juventusu u ljeto 2016. godine platili 105 miliona eura, te je Francuz postao najskuplji fudbaler ikad.

Međutim, na Teatru snova se ovaj vezni fudbaler nije naročito istakao, pa se u engleskim medijima već piše kako bi Pogba mogao napustiti klub.

Navodno, 24-godišnji fudbaler bi u ljetnom prelaznom roku mogao pojačati madridski Real. Kraljevi spremaju potpuni remont ekipe i na radaru predsjednika kluba Florentina Pereza našao se i Pogba.

Kraljevi su za usluge francuskog veznjaka spremni izdvojiti 135 miliona eura. To je itekako dobra ponuda za United, jer Pogba nikako nije opravdao uloženi novac.

Tako bi se vrlo lako moglo desiti da Francuz već nakon dvije godine ponovo napusti redove Crvenih đavola. United ga je navodno spreman prodati, ali igrač navodno nije spreman za novi transfer.

Ipak, u svijetu fudbalskih transfera događala su se i veća čuda i neće biti iznenađenje ako Pogba na kraju i završi u Madridu.


Izvor: SportSport.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.