x

UPECALA STARIJEG FRAJERA: Ana Sević u noćnom provodu uhvaćena sa novim dečkom! (FOTO)

Nakon što je kao bomba odjeknula vijest da se razvode Ana Sević i Darko Lazić, ubrzo se pojavila i informacija da je voditeljka i pjevačica našla novog dečka, izvijesnog Danijela, beogradskog biznismena.


Ana Sević od tada ne želi da daje izjave i izbegava medije, ali je odlaskom na Kopaonik sa svojim novim izabranikom dokazala da je ponovo emotivno ispunjena.

Naime, njih dvoje su nešto iza ponoći zajedno došli na nastup Jelene Karleuše u Hotelu "Grand", smjestivši se odmah ispred bine, a društvo im je pravilo nekoliko prijatelja.

Kada su ugledali foto-reportere, Anin novi izabranik je vidno iznerviran počeo da prijeti kako bi spriječio fotografisanje, što, naravno, nije urodilo plodom. Dok je Ana uživala u Karleušinim pjesmama, beogradski biznismen je sve vrijeme gledao u pravcu novinara, vodeći računa da li će ih neko uhvatiti zajedno.

Inače, prije samog dolaska na nastup, kada je u hodniku srela novinare, Ana Sević je pokušala da izbjegne medije, poručivši: - Nije Ana Sević!

Međutim, teško je povjerovati da Sevićevoj i njenom novom dečku medijska pažnja smeta toliko koliko žele da prikažu, jer se u suprotnom ne bi pojavili na javnom događaju.

Ipak, ovo nije prvi put da se novopečeni par provodi na Kopaoniku. Kako saznajemo, njih dvoje često odlaze na tu planinu kako bi se osamili i vikend proveli van srpske prijestonice.


Podsjetimo, mediji su pisali da je Danijela u januaru ove godine na Vračaru pretuklo nekoliko nasilnika, koje je, navodno, poslao Darko Lazić. Tom prilikom napadači su biznismenu ukrali i skupocijeni sat, uz poruku: "Pazi čiju ženu je*eš”, a slučaj je prijavljen policiji.


(Izvor/Foto: Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.