x

TITE PODNIO OSTAVKU

Uplakanog Neymara i saigrače tješili hrvatski igrači, Perišićev sin "ukrao show"!

Nogometna reprezentacija Hrvatske je nakon jedanaesteraca savladala Brazil rezultatom 4:2 u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Brazilici su bili neutješni, a nakon poraza i selektor Tite podnio je ostavku.

Neymar i saigrači nisu mogli skriti suze, a hrvatski nogometaši na čelu sa Modrićem i Perišićem su ih tješili.

Ipak, najzanimljivija scena svakako je bila na centru igrališta kada je Neymaru, koji je jecao, prišao Perišićev sin i pružio mu ruku kako bi ga utješio, a video je postao hit na društvenim mrežama.


(Foto: EPA-EFE)

Odmah nakon utakmice brazilski selektor Tite podnio je ostavku na mjesto selektora peterostrukog prvaka svijeta, nakon šest godina provedenih na klupi Karioka.

Hrvati su tako u najgorem slučaju osigurali borbu za treće mjesto, s obzirom da će do kraja sigurno igrati još dvije utakmice.


(Foto: EPA-EFE)


Podsjetimo, u penal seriji za Hrvatsku su pogodili Vlašić, Majer, Modrić i Oršić. Udarac Rodryga odbranio je Livaković, precizni su bili Casemiro, koji je pogodio iako je hrvatski golman bio blizu da odbrani njegov udarac, Pedro je također pogodio, a potom Marquinhos pogađa stativu i Hrvatska senzacionalno prolazi u polufinale SP-a.

Hrvatska će u polufinalu Mundijala igrati protiv pobjednika večerašnjeg duela između Argentine i Nizozemske.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.