x

premijerno london zore

Upoznajte Inasa: 15 mu je godina i nazivaju ga nasljednikom Jale Brata, Bube Corellija, Raste! Njegova pjesma to i dokazuje!

15-godišnji Inas Arnautović se pojavio na muzičkoj sceni pod umjetničkim imenom INAS$ i poprilično privukao pažnju i simpatije svih ljubitelja komercijalne muzike. Njegova pjesma 'London zore' već broji oko 250.000 pregleda, što ne čudi, uzmemo li u obzir da su je radili Jala Brat i Buba Corelli.


INAS$ lagano kroči u svijet muzike, a imao je čast da mu prvu pjesmu uradi trenutno najpopularniji dvojac kojeg traže najveće estradne zvijezde. 'London zore' je prva Inasova pjesma koja dolazi iz Imperia studija, koji je u vlasništvu Jale Brata i Bube Corellija. On je očigledno njihov dobar nasljednik, što je i suditi prema reakcijama na njegov singl. Dakle, nova nada Imperije je tu, tako da od njega tek možemo očekivati velika iznenađenja. Kako su iz ovog studija proistekli najveći hitovi, vjerujemo kako će i INAS$ ostaviti veliki pečat u svemu tome.

A Jala Brat i Buba Corelli nastavljaju da "haraju" regionalnom scenom. Trenutno rade sa najvećim zvijezdama naše estrade. Brojnim poznatim pjevačima rade što cijele albume, što nekoliko pjesama, među kojima su: Severina, Maya Berović, Aco Pejović, Milan Stanković, Dara Bubamara, Lexington Band, Nataša Bekvalac, Šako Polumenta... Uz to, rade i na svom novom albumu gdje će se kao gosti pojaviti Rasta, Coby i Azet. Inače, Azet je poznati reper porijeklom sa Kosova, a nastanjen u njemačkom Dresdenu, gdje je jedan od najpopularnijih repera.

Ekskluziva.ba


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Nemojte lagat jebem vam sve nesko je