x

Upriličena promocija Dr. Renaud i Algologie proizvoda! (GALERIJA)

U petak, 23. februara u ugodnom ambijentu Caffea Dolce Ore upriličena je prezentacija proizvoda za njegu lica i tijela poznatih kozmetičkih marki  Dr. Renaud i Algologie. Inače, ove proizvode možete kupiti u Babić- Trade parfumeriji Sapphire na sniženju od 30%.

Vedad Vranj, Vanja Semić, Brankica Rudan, Almasa Lazović, Tanja S Đurović i Dženeta Babić

Caffe Dolce Ore

Trg fra Grge Martića

Algologie kozmetika na francuskom i svjetskom tržištu postoji već 25 godina. Algologie laboratorija jnalazi se u Bretanji, na mjestu koje je zaštićeno od strane UESKO-a, a blizu najvećeg polja algi u Evropi. U pitanju je francuska kozmetika na bazi morske vode i morskih trava. Algologie proizvodi sastoje se iz Algo 3 Complexa, zaduženog da zadovolji osnovne potrebe kože, a to su remineralizacija, hidratacija, jačanje kože i zaštita od slobodnih radikala. Proizvodi ne sadrže paraben, silikon, mineralna ulja, ftalate, propilen glikol, polietilen glikol.

Dr Renaud jedinstveni koncept je NEURO-FITO-KOZMETOLOGIJA. NEURO- formule obogaćene Dr Renaud inovativnim patentom imaju NEURO-FITO-OKSIGENIRAJUĆI KOMPLEKS koji djeluje na nervne završetke u koži i neutrališe efekte stresa.   FITO- se odnosi na moćne aktivne materije dobijene iz biljka pažljivo odabranih da zadovolje različite zahtjeve kože.

Foto: Edin Bičo
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.