x

u okviru projekta "ja mogu sve"

Urban Management: Održana dječja modna revija u Importanne Centru! (Galerija)

U prepunom centralnom holu Importanne centra u subotu 13. maja održana je manifestacija - modna revija u organizaciji Udruženja Urban Management kao finalni dio projekta “JA MOGU SVE”, koji se sprovodi u petnaest Osnovnih škola sa područja Općine Novo Sarajevo, Općine Ilidža, Općine Centar.

Projekat obuhvata različite edukativno-kreativne radionice kao što su radionica Bontona, radionica zdravih životnih stilova - kultura življenja, radionica dizajna odjeće i nakita, modelinga, scenskog nastupa, plesa i aerobika, a sve sa ciljem osnaživanja djece u najranijem dobu, podizanja samopouzdanja, podizanja nivoa opće kulture, kao i usmjeravanje djece ka zdravim životnim stilovima.


U prepunom Importanne centru koji je slavio i svoj 13-ti rođendan se okupilo preko 120 mališana i puta dva roditelja kao i posjetitelja.


Vildana Lončarić i Elvir Hadžijamaković Lilo

Sa velikim uzbuđenjem su se predstavili svi mališani u različitim izlazima i talentima sa direktnim uključenjem u program koji je prenosila Kantonalna televizija TV SA.


“Možemo sa sigurnošću reći da je ovo jedan fenomenalan projekt koji je definitivno u službi djece, koji na jedan jako suptilan način utiče na njihovo odrastanje sa pozitivnim usmjeravanjem” - izjavila je Vildana Lončarić, predsjednica Udruženja Urban Management i direktorica projekta.


Neizmjernu zahvalnost izrazili su ispred cjelokupne organizacije takođe i svi učesnici, korisnici projekta svim sponzorima i pokroviteljima projekta “JA MOGU SVE”.

.

.

.

.

.

.

.

..

..

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.