x

Urla i zavodi red u bloku: Komšije progovorile o ponašanju Marije Šerifović!

Svoj privatan i emotivan život Marija Šerifović krije kao zmija noge, iako je prije nekoliko godina priznala da je naklonjena istom polu. Pošto komšije uvijek prve saznaju sve tračeve, novinari su se uputili ka Novom Beogradu, u luksuzno naselje gdje Marija trenutno živi, dok se renovira njen stan kod beogradske „Arene“.

Odmah po dolasku u ovaj luksuzni kompleks, novinari magazina “Alo” su sreli gospođu koja nije imala pretjerano lijepo mišljenje o Mariji, no ostala je suzdržana.

– Vidjela sam je više puta. Nije baš bila ljubazna bogzna kako, ali možda joj nije bio dan. Potpuno je razumijem – rekla nam je komšinica Tijana, a onda dodala:

– Kada vidi djecu, ona načisto odlijepi. Mazi ih, ljubi, udara im pet… Ima puno strpljenja za njih. S druge strane, druženje i fotografisanje sa starijim fanovima kao da je ne zanima. Nekada čak izgleda kao šerif koji bi da zavodi red u bloku – priča komšinica Tijana i prepričava nedavnu neprijatnu situaciju, kojoj je slučajno prisustvovala.


– Usljed poplava, njeno parking-mjesto, koje se nalazi sprat ispod nivoa, bilo je pod vodom. Ona je toliko dramila, urlala i drala se na momke iz obezbjeđenja, odnosno portire, na ulasku u blok. Kao da su oni krivi što je kiša pala. Drala se da je ništa ne zanima i da joj stvore drugo parking-mjesto jer mora da žuri – ispričala je Tijana .

Radnica iz prodavnice, koja se nalazi tačno preko puta ulaza u Marijinu zgradu, kaže da je pjevačica veoma prijatna, da skoro nikad ne čeka kusur i da najčešće pazari slatkiše.


– Marija je divna djevojka, prijatna, nasmijana, galantna… Kupuje svašta, ali najviše voli čokolade i slatkiše – kaže prodavačica iz radnje.

Marija rijetko pije kafu u svom stanu. To najčešće čini u restoranu kolege i prijatelja Saše Kovačevića, koji se nalazi preko puta njene zgrade.

– Marija dolazi često, nekad na kaficu, a nekad na ručak. Hedonista je i voli samo odabrane stvari – rekli su konobari iz Saletovog restorana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.