x

Urnebesno: Miljana Kulić uspjela da se posvađa sa robotom Leposavom! (VIDEO)

Drvo mudrosti je tokom današnjeg popodneva pozvalo Miljanu Kulić kako bi je obavijestilo da je neko čeka u novom dijelu Bijele kuće i to sa skuhanom kafom. Iako Kulićeva u prvi mah nije željela da ode na ovu lokaciju, pomislivši da bi to mogao biti Lazar Čolić Zola, Drvo ju je obavijestilo da je u pitanju ženska osoba.  


- Neću da idem, nisam spremna. Žensko, nije Zola, je l' tako? - upitala je Miljana Drvo.

Miljana se sva uzbuđena uputila ka novom dijelu, a tamo ju je sačekao robot Leposava koju je Kulićeva prethodih dana imala želju da upozna.

- Zdravo Miljana, želela sam da te upoznam, skuhala sam ti kafu. Sjedi i uživaj. Kako si Miljana? - upitala je Leposava Kulićevu.

- Uplašila sam se kada sam te vidjela. Lijepa si, ali si neobična - pričala je Miljana, a onda je počela da je zagleda, a potom joj ispričala sve o sebi. 


- Ja sam Miljana Kulić, imam 26 godina, imam sina Željka koji je 27. jula napunio godinu dana. Ja sam rođena 1993. godine u Nišu u 17:50 časova. U jednom rijalitiju sam se zaljubila i iz te ljubavi sam dobila sina Željka, nikada nije pozvao da pita za njega. Bio je u Nišu na kilometar od nas, ali nas nije posjetio. Borac sam za pravdu, uvijek praštam, ali nikad ne zaboravljam.

- Mnogo ti lijepo stoji ta haljina, imaš tanak struk, da si malo niža bila bi super. Ti si kao i ja malo čudna - udjeljivala je komplimente Miljana Leposavi, ali joj je žestoko zamjerila što neće da razgovara sa njom: 

- Šta je ovo, pozvala si me i sada nećeš da pričaš sa mnom, a sa Lunom si htjela da pričaš? Šta si me zvala ako nećeš da pričaš, idem odavde?!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.