x

jezivo

Uroš je kćerku držao u kupatilu, a on posjećivao restorane: Sve kačio na Instagram, hvalio se lagodnim životom!

Uroš Pašajlić (38), otac iz pakla sa Zvezdare za kojim od jučer policija intenzivno traga, hvalio se na Instagramu slikama iz restorana u koje je izlazio, dok je svoju osmogodišnju kćerku danima držao zaključanu u kupatilu, u kadi, izgladnjelu i potpuno zapuštenu.

Ovaj strašni događaj, koji je potresao Srbiju, otkriven je sasvim slučajno, kada je u policijsku stanicu na Zvezdari došla isprebijana žena i prijavila da ju je Pašalić udario glavom i polomio joj nos, a zatim je rekla i da on u stanu drži zatočenu svoju osmogodišnju kćerku.


Patrola policije odmah potom uputila se na lice mjesta, a dvije policajke su prve ušle u stan, na kome je bila polomljena brava na ulaznim vratima. Vrata od kupatila bila su zaključana, a ključ se nalazio sa spoljne strane vrata. Okrenule su ključ i ugledale jeziv prizor. U kadi se nalazila djevojčica potpuno dezorjentisana, u veoma teškom stanju.


Dijete je odmah upućeno na ljekarski pregled, a za Pašajlićem, koji je prije toga pobjegao, raspisana je potjernica.

Prema dosadašnjim izjavama nadležnih, dijete je bilo oduzeto i majci i ocu, jer su oboje zavisnici, a kad je djevojčicina majka upućena na psihijatrijsko liječenje, odluka o oduzimanju je izmijenjena, pa je otac proglašen za staratelja.


Sa djevojkom koju je prebio u vezi je posljednje tri godine, a bio je u zatvoru 2015. godine, u vrijeme kada je djevojčica rođena.

Prema opisima koje je Pašajlić ostavljao pored fotografija, putovao je u Njemačku, a bio je i zaposlen u jednoj firmi.

MUP je objavio njegovu sliku sa molbom građanima da ukoliko ga prepoznaju ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju odmah obavijeste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.