x

njemu je sve ok

Uroš Živković i dalje ne vidi problem u pjevanju pjesme "Ne volim te Alija, zato što si balija": Njegova nova objava će izazvati još veći haos!

Uroš Živković, takmičar Zvezda Granda, u sezoni kada je pobjedu odnio Ibro Bublin, pjevanjem nacionalističke pjesme "Ne volim te Alija zato što si balija" došao je u centar skandala, te izazvao burne reakcije. 

Uroš Živković, koji sebe naziva pjevačem iz Srbije, na jednom nastupu izveo je skandaloznu nacionalističku pjesmu "Ne volim te Alija, zato što si balija". Ovaj čin mladića iz Beograda naišao je na brojne osude na društvenim mrežama.

- Zabraniti ulazak u državu hitno i po kratkom pustupku - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama. On se u međuvremenu oglasio. 


- Gospodo iz BiH. Molim vas da malo smirite strasti i shvatite jednu stvar. Nikada nisam bio nacionalista, niti ću. Svoje volim, a tuđe itekako poštujem. Pjesmu koju sam otpjevao, otpjevao sam jer mi je tražena 40 puta na nastupu i plaćena. Da podržavam takve stvari i ja bih sam podijelio snimak na svojim društvenim mrežama. Protivnik sam nacionalizma i širenja mržnje prema drugoj vjeri. Shvatite da je to bio dio mog posla, a ne lično mišljenje i vrijeđanje svih ljudi muslimanske vjeroispovijesti. Veliki pozdrav - napisao je Živković, a objavu je nedugo zatim obrisao. 

Međutim, tu se nije zaustavio. On očigledno ne vidi u čemu je pogriješio, pa je na svom Instagram profilu podijelio objavu, to jeste riječi podrške srpskog boksera Marka Nikolića. Evo o kakvoj se objavi radi. 

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.