x

ne samo da se ne kaje, već i provocira

Uroš Živković se ne zaustavlja nakon pjesme "Ne volim te Alija": Za razliku od vašeg Dine Merlina...

Uroš Živković, nekadašnji takmičar Zvezda Granda, ne samo da se ne kaje nakon pjevanja pjesme "Ne volim te Alija", već dodatno, putem Instagrama uvlači u priču i druge stvari, njemu nedostižne zvijezde, čime jasno nastavlja provokacije. 

Uroš Živković, mladi pjevač i nekadašnji učesnik Zvezda Granda, na jednom nastupu izveo je skandaloznu nacionalističku pjesmu "Ne volim te Alija, zato što si balija". Ovaj čin mladića iz Beograda naišao je na brojne osude na društvenim mrežama. Iz BiH mu je poručeno kako mu treba biti zabranjen ulazak u državu, međutim, postoji i nekolicina istomišljenika Grandovog pjevača, što je on jedva dočekao. 


Naime, na društvenim mrežama je nastao pravi haos, u kojem se osuđuje ovakav potez mladog pjevača. Ipak, pojedini su očigledno zadojeni mržnjom, pa su podržali Uroša Živkovića, a da stvar bude gora, mladi pjevač sve to javno dijeli putem Instagrama i daje do znanja kako se ne kaje zbog svog čina i uz to se samo još više etiketira kao nacionalista. 

Kako Živković putem Instagrama dijeli objave u kojim ga označavaju i podržavaju osvanula je i jedna gdje se spominje Dino Merlin. 


- "Samo da obavijestim one nekadašnje Srbe, koji se bune što je ovaj dečko pjevao jednu staru pjesmu od Baje Malog Knindže, Uroš Živković za razliku od vašeg Dine Merlina ovaj momak nije bio na ratištu tako da nemojte i poštenju i napadanju molim vas."

Koliko je isti taj Uroš Živković koji je rođen tek četiri godine nakon ratnih zbivanja bezobziran, te umjesto da se izvini, povuče i ne pokušava "oprati", on očigledno samo još više pada u ponor, pa ovakve objave podrške dijeli na svoj Instagram nalog. 

.

.

.

.

.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.