x

Uz vatromet i nastup Ace Živanovića otvorena druga sezona Ice Cluba na Jahorini! (GALERIJA)

Ono što se dugo priželjkivalo i najavljivalo na Jahorini svakako je otvorenje druge sezone daleko popularnog Ice Cluba, koji je spreman da ponovo obori sve rekorde posjećenosti i kvalitetom događaja pomjeri granice dobrog noćnog provoda. Ove subote, 16. decembra u ambijentu kojeg karakterišu vrhunski svjetlosni efekti i ozvučenje, uz vatromet i nastup Ace Živanovića, Ice Club je zvanično otvorio drugu sezonu i nadmašio očekivanja partijanera. 

Miloša Crnjanskog 87.

066 045 111

Planinska ljepotica Jahorina je svake zime jedno od najposjećenijih mjesta u BiH, a da kvalitetan noćni provod ne izostane i na nekoliko hiljada metara nadmorske visine pobrinuti će se Ice Club.

 

Vatromet i nastup Ace Živanovića, specijalne ponude, ugodan ekskluzivni ambijent, uz najbolje svjetlosne efekte koji daju čar noćnom izlasku obilježili su nezaboravnu noć u prepunom Ice Clubu. 

 

Aca Živanović je svojim repertoarom napravio vrhunsku atmosferu, a pozitivna energija se osjetila na svakom uglu. Osmijeh na licu svih gostiju itekako je dovoljan pokazatelj koliko se uživalo, a ono što je sigurno jeste da će Ice Club tek tokom narednog perioda priređivati evente o kojima će pričati ne samo Jahoriina, nego cijela okolina. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.