x

DRUGA DJECA MORALA DA JE ZOVU MAĆEHA

UŽAS! OTAC SE ZALJUBIO U ROĐENU KĆERKU: Zbog nje ostavio ženu, pa dobili i dijete zajedno, a sada im prijeti zatvor!

Stiven Pladl (42) i njegova kćerka Kejti (20) optuženi su za incest kada je njegova bivša žena prijavila policiji da je Kejti ostala trudna sa svojim ocem. Kejti su njeni roditelji poslije rođenja dali na usvajanje, ali kada je napunila 18 godina odlučila je da pronađe svoje biološke roditelje kako bi bila u kontaktu s njima. Uspjela je da ih pronađe preko društvenih mreža.

Prije dvije godine došla je da živi kod njih, zajedno s još dvoje djece koje je par imao. Stiven i njegova supruga rastali su se tri mjeseca poslije Kejtinog dolaska, a supruga je izjavila nadležnim institucijama kako je posljednjih mjesec dana braka Stiven spavao na podu kćerkine sobe.

Od druge djece je saznala da je Kejti trudna i to sa Stivenom, kao i da je otac naredio djeci da svoju sestru nazivaju maćehom.

Kontaktirala je bivšeg supruga i on je priznao da očekuje dijete s Kejti i da planiraju da se vjenčaju, iako to zakonski nije moguće. 

Dijete su dobili u oktobru prošle godine, a uhapšeni su mjesec dana kasnije. Stiven je izašao iz zatvora kada je platio kauciju, ali je Kejti i dalje iza rešetaka. 

Ne zna se sa sigurnošću kod koga se dijete nalazi. Prema zakonu države Virdžinije, za incest mogu da dobiju od jedne do pet godina zatvora, kao i novčanu kaznu do 2.500 dolara. 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.