x

tri i po mjeseca bio u komi

Užas u Beogradu: Kiropraktičar slomio kičmu čovjeku, preminuo u mukama!

Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je obaviješteno da je 24. marta ove godine u 16:40 časova iz privatne klinike “Balans medika” u Beogradu kolima Hitne pomoći na Institut za ortopediju na Banjici prevezen muškarac M.Đ. (58).

M.Đ. je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi namiještanja prvog vratnog pršljena (”atlasa”). Tokom tretmana se ukočio i nije više mogao da se kreće. Na Institutu mu je konstatovana fraktura 1. vratnog pršljena usljed čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u vještačku komu.


Foto: Ilustracija

M.Đ. je preminuo u subotu, 9. jula na Institutu za ortopediju, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je danas obaviješteno o cijelom događaju, nakon čega je dalo nalog da se obavi obdukcija. Po prijemu izvještaja o obdukciji VJT će procijeniti ima li elemenata krivičnog djela i u čijoj je nadležnosti.


Ekipa "Blica" posjetila je kliniku "Balans medika", ali je reporterima rečeno da trenutno ne znaju o čemu se radi, i da će se javiti ako budu imali neku informaciju u vezi sa slučajem koji smo pomenuli.

Kako dalje saznajemo, ljekari su se tri mjeseca borili da spasu nesrećnog čovjeka, ali da je nažalost preminuo.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.