x

Užas u Bihaću: Zuhdija oduzeo život bivšoj djevojci, pa presudio sebi! Prije zločina stavio sliku profila s njom i napisao bolestan status!

Zuhdija Dervić (43) iz Bužima automatskom puškom presudio je svojoj tri godine starijoj partnerki, nakon čega je oduzeo život i sebi. Prema prvim rezltatima istrage, sve se odigralo sinoć oko 1.30 sati, a Zuhdija je presudio 46-godišnjakinji na njenom kućnom pragu u bihaćkoj ulici Nerkeza Smajlagića.

Izvor blizak istrazi otkrio je da sve za sada ukazuje na to da radi o zločinu iz strasti, piše Avaz. 

- Njih dvoje su se zabavljali, a nedavno ga je napustila žrtva, što on, očigledno, nije mogao podnijeti. Poslije toga Zuhdija je na sve načine pokušavao da se pomiri s voljenom. Proganjao je, dolazio ispred kuće, zvao na telefon, ali ona nije htijela ni da čuje, a i u međuvremenu je našla novog partnera – priča naš izvor.


Da tragedija bude veća, iza nastradale su ostala djeca koju je imala iz prvog braka.

Inače, Zuhdija je sudeći prema njegovom Facebook profilu planirao zločin. Neposredno pred užas koji je počinio, on je promijenio sliku profilu, te postavio fotografiju sa osobom kojoj će ubrzo nakon toga oduzeti život. Pored toga, objavio je svoju sliku uz status: "Pamtite me po dobrom". 

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz/Ekskluziva/
Foto: Avaz/Facebook

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.