x

Užas u Srbiji: Muškarac upao u učiniocu sa puškom i punom torbom eksploziva! Profesor koji ga savladao ispričao sve o drami!

Muškarac G.T. (46) upao je u Ekonomsko-ugostiteljsku školu "Vuk Karadžić" u Velikoj Plani i ispalio dva hica iz automatske puške u plafon!

U ovoj pucnjavi niko nije povrijeđen, a osumnjičenog je savladao profesor Slavoljub Stojadinović. Kurir je došao u posjed fotografije napadača, koji je sa puškom i torbom eksploziva upao u učionicu u kojoj su srednjoškolci imali redovan čas. 

"To se dogodilo za vrijeme šestog časa, pozvala me moja učenica da dođem iz fiskulturne sale i rekla da je osoba s oružjem kod njih u učionici. Istrčao sam iz sale, pokucao sam na vrata i vidio kolegu koji je sjedio za katedrom. Sa desne strane sam ugledao lice s oružjem i punom torbom eksploziva...Pitao sam ga ko je on, ali nisam odgonetnuo odgovor", ispričao je za Kurir profesor Stojadinović koji je savladao napadača.


On dalje govori da je u jednom trenutku muškarac pogledao ka tabli.

"Tada sam naredio djeci da izađu napolje. Ja sam se borio s njim i uspio sam da ga savladam. Povrijedio sam ruku u toku hrvanja", rekao je hrabri profesor.

Napadača je uhapsila smederevska policija, a navodi se da je osumnjičeni iz okoline Velike Plane.

"Osumnjičeni je danas upao u Srednju ekonomsko-ugosititeljsku školu „Vuk Karadžić“ u Velikoj Plani i ispalio dva hica iz automatske puške u plafon", navedeno je u saopštenju MUP-a.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.