x

Uzimala je 5.000 € po nastupu, a Gagi živi kao miš: Anabela okrivila Đoleta zbog propale karijere, a on joj ovako odgovorio!

Anabela Atijas okrivila je Đoleta Đoganija za raspadanje grupe "Fanki Dži", a on joj je sada odgovorio.

Pjevačica je rekla da je Gagi sve vrijeme slušao brata, kao da je ona dobijala 100 eura po nastupu, pa i da treba da napusti stan ako izađe iz grupe. Đole je sve to demantovao.

"Kako da ne, kriv sam što su se Gagi i Anabela razveli, kao i zbog svega što se desilo. Ona je osoba kojoj treba pomoć, treba sa nekim da popriča, da je neko usmjeri i posavjetuje. Ko je uopšte nekada imao ugovor? Ta priča o razvodu i ugovoru od 100 eura za nju po jednom nastupu, to su čiste nebuloze. Kakvih 100 eura, kakvi bakrači! Gdje je taj ugovor za koji prvi put čujem, neka ga pokaže? Stan koji ima više od 80 kvadrata Gagi je ostavio njoj, zbog djece. On živi kao miš tamo iza pijace, a njoj je dao stan, eto kakav je on. I nakon rastanka ona je nastavila da bude "Fanki dži", da pjeva te pjesme i dalje, a ne Gagi koji je bio lider. On je bio lider grupe, a ona pjevačica, koja je, nažalost, postala supruga i koja je uzela imovinu i posao. Uzimala je po 4.000, 5.000 eura po nastupu. Zato je Gagi propao i sada je u "Zadruzi", izjavio je Gagi.


On je zatim ispričao i da je nakon Anabelinog i Gagijevog razvoda sjeo sa njima kako bi ih posavjetovao da ne odustanu od karijere i dogovore se kako će dijeliti zaradu.

"Kada su se razveli, oboje sam ih pozvao da se nađemo uz kaficu i porazgovaramo o svemu. Rekao sam: "Ljudi, ja sam se razveo od Slađe i bilo je svašta. Ne iznosite ružno jedno o drugome u javnost, čuvajte svoju privatnost. Podijelite posao lijepo i nastavite, nemojte da posao trpi." Gagi je tada tražio da nastave da rade, a da zaradu dijele po pola. Anabela se sa tim nije složila, a ja sam je podržao. Rekao sam da se zarada dijeli 60:40 ili čak 70:30, u njenu korist. Predložio sam tako jer ona ide na nastupe, a Gagi je menadžer", poručio je on i dodao:

"Sve ovo Anabela radi jer joj je krivo što smo se Vesna i ja ogradili od Luninog ponašanja u "Zadruzi". Rekli smo da je pretjerala i da to nema smisla, ali da je ona naša, nismo je se odrekli, ja sam njen stric. Ona je ušla kao Luna Đogani, sa našim prezimenom, koje je brend.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Bllic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.