x

zabrinjavajuće

Vapaj od bolova ori se vilom na Dedinju: Bogdani Ražnatović se naglo pogršalo stanje nakon porođaja!

U porodici Ražnatović je vanredno stanje! Mali Krstan je sve opčinio, a tata Veljko je van sebe od sreće. On bebi mijenja pelene, umije i da ga okupa, mada im sad dolazi babica, uglavnom čini sve da se Bogdana što manje napreže. Zbog carskog reza ona se neće vratiti u formu najmanje mjesec dana, a za to vrijeme mora što više da odmara i leži, da ne podiže ništa teško, da ne ide uz i niz stepenice…

Kako piše magazin „Svet„, budući da Bogdana još uvijek osjeća bolove u rani na stomaku ali ne želi da uzima analgetike da bi dojila sina, Veljko je na sebe preuzeo sve obaveze oko mališana. Mijenja pelene, hrani ga, kupa, a ništa od navedenog mu ne pada teško, naprotiv, izuzetno je poletan, a kada nastupe problemi i nešto u šta se ne razumije ima sa kim da se posavjetuje jer je kuća puna.


– Sva sreća što su tu i Ceca i Lidija, obe su podigle djecu i lako im je da pomognu oko bebe, ali od Veljka njih dvije ne mogu da dođu na red. On je presrećan što ima dva sina, to je želio svim srcem jer on nije odrastao pored oca i taj odnos mu nedostaje cijeloga života – ispričao je izvor blizak porodici.


Tata Veljku mnogo pomaže i stariji brat Željko koji je ozbljino shvatio tu ulogu i trudi se da što više vremena provodi sa malenim Krstanom. Vjerujemo da će se zdravstveno stanje Bogdane Ražnatović uskoro stabilizovati te da će isključivo uživati u porodičnim prizorima koji joj pune srce i dušu, a uskoro će u dom najveće pjevačke dive stići još jedna beba i to djevojčica, koju će na svijet donijeti Anastasija početkom oktobra.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet-Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.