x

"TEŠKO JE SLUŠATI"

Vapaj Ronaldove sestre obišao svijet: Zauvijek ih napusti, dođi da te porodica zagrli!

Katia Aveiro, sestra Cristiana Ronalda, pozvala je svog brata da napusti Svjetsko prvenstvo u Kataru i vrati se kući nakon brojnih uvreda koje je dobio u reprezentaciji Portugala.

Drama oko Cristiana Ronalda se ne smiruje. Slavni Portugalac prebačen je na klupu, a onda se tokom meča protiv Švicarske nanizao ozbiljan broj uvreda na račun Ronalda koji na kraju nije slavio pobjedu sa svojim igračima.

Čak se pojavila informacija da želi napustiti reprezentaciju usred Svjetskog prvenstva u Kataru, no to je Ronaldo i demantovao.


Ipak, postojala je mogućnost da se kući vrati, ako je vjerovati riječima njegove sestre Katije Aveiro. Starija sestra pozvala je Ronalda da napusti reprezentaciju jer nije mogla slušati i čitati uvrede na račun slavnog nogometaša.


"Portugal je pobijedio, a pojavili su se novi talenti. Hvala Bogu. Hoćemo li osvojiti Svjetsko prvenstvo? Vjerujem da će tako biti. Na terenu su svi dozivali Ronalda, a niko nije strahovao da li ćemo pobijediti. Ono što nije u redu, jesu psovke, uvrede i nastavak nezahvalnosti za sve što je uradio", navela je Katia.

Onda je Ronaldova sestra poručila da je pozvala brata da se vrati kući i zauvijek napusti reprezentaciju.


"Tako sam tužna zbog onoga što čitam i čujem, ne samo ovdje u Kataru, već u mojoj zemlji, njegovoj zemlji... Stvarno je tužno. Jako sam željela da se vrati kući, ode iz reprezentacije i sjedne uz nas da ga možemo zagrliti i reći mu kako je sve u redu, podsjetiti ga na sve što je postigao i iz koje kuće dolazi. Stvarno sam željela da više ne ide tamo, već smo dovoljno patili. Ti si super, a mali ne shvataju koliko si ogroman. Dođi svojoj kući, gdje te razumiju, gdje te grle. Tako je uvijek bilo. Tu je sva zahvalnost. Hvala ti Ronaldo", napisala je emotivna sestra na Instagramu.

Podsjetimo, Ronaldov Portugal u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva sutra igra protiv Maroka.

.

.

.

.

.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.