x

ŠTA OTKRIVA HOROSKOP

Vaše dijete je rođeno u znaku Ovna? Ovo su karakteristike njegove ličnosti

Djeca rođena u znaku Ovna (između 21. marta i 21. aprila) imaju interesantnu narav, što znači da uz njih nijedan dan neće biti monoton. Ovo su neke od karakteristika njihove ličnosti.

Ovnovima je u prirodi da budu vođe tako da će vaše dijete bez problema u svakoj situaciji preuzeti lidersku poziciju (npr. u toku igre će predlagati drugima šta da rade i slično). Iako je ovo dobra osobina, pazite na to da ne pretjera s ovakvim ponašanjem.

Ova djeca su velikodušna tako da će slatkiše i igračke dijeliti s prijateljima. Kada malo porastu, drugarima će davati dio svog džeparca i sve ostalo što bude potrebno. Zaista su velikodušni do srži.


Imaju osjećaj za pravdu i uvijek će glasno reći sve što im je na umu. Ponekad će im ova karakteristika donijeti više štete nego koristi. Buntovni su tako da ne vole kada im se govori šta da rade.


Energični su pa morate biti spremni smišljati mnoštvo aktivnosti i igara kako biste ih zaokupili. Imaju tendenciju da odluke donose impulsivno i vjerovatno će požaliti zbog toga nakon nekoliko sekundi. Ipak, impulsivnost je srž njihovog avanturističkog duha i to će se teško promijeniti.

Iako djeluju kao teške ličnosti, to ne znači da im ne treba rame za plakanje kada su uznemireni. Ranjivi su kada neko povrijedi njihova osjećanja i potrebna im je podrška, čak i ako to ne žele priznati.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.