x

nema biznisa bez šoubiznisa

Veleobrt na estradi: Karleuša, Ana i Lukas snimaju pjesmu! Saša Mirković kumovao pomirenju, otkrio detalje!

Jelena Karleuša iznenadila je javnost jučer kada je zapratila Anu Nikolić i Acu Lukasa na Instagramu, a oni su joj uzvratili praćenje, što je izazvalo opšti šok na estradi s obzirom na to da su mjesecima vodili estradni rat. Međutim, producent Ane Nikolić i Ace Lukasa, Saša Mirković, otkrio je da je došlo do velikog pomirenja.

Saša Mirković je objasnio da su izglađeni odnosi između Jelene Karleuše, Ane Nikolić i Ace Lukasa, ali je prvo pokušao da objasni razlog za pomirenje u jednoj rečenici:

“Nema biznisa bez šoubiznisa”.


Mirković je dalje izjavio da su Jelena, Ana i Aca velike zvijezde i da bi trebalo da imaju dobar odnos. On je poslao i poruku onima koji su željeli da ih posvađaju, navodeći da nisu uspjeli u tome.

Na pitanje da li će se troje pjevača uskoro sastati, Mirković je potvrdio da će popiti kafu zajedno vrlo brzo i da će javnost biti obaviještena o tome.


Producent je na kraju razgovora sa novinarima najavio i mogućnost saradnje četiri velike zvijezde.

“Dok sjedim i razmišljam, pade mi ideja. Kvartet legendi nije odavno snimljen. Vrijeme je…”, napisao je Mirković na Instagramu, nagovještavajući da će popularnom triju dodati još jednu veliku zvijezdu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.