x

Veliki povratak kluba Downtown: Zavirite na žurku u potpuno novom ambijentu! (GALERIJA)

Klub Downtown se vratio u punom sjaju. Nakon kraće pauze, sinoć, prve noći Bajrama je upriličeno veliko reotvorenje, a posjetioci su ispunili objekat do posljednjeg mjesta. U krcatom Downtownu svi prisutni su svjedočili vrhunskoj zabavi uz DJ Gianny-a, a potpuno novo ruho svima znanog kluba je pobralo sve simpatije. Očigledno je da Downtown tek ima namjeru da pomjeri granice dobrog provoda, a sinoćnjim partijem je to i dokazano. 

Caffe Bar Downtown

Štrosmajerova 4 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

062 815 019

Da će Downtown prve noći Bajrama na samom reotvorenju biti krcat nije se ni sumnjalo.Rezervacije za ovaj event su bile popunjene danima ranije, a svi u željno iščekivali famozni 4. juni. Taj datum i povratak žurki u Downtown se itekako opravdao, budući da je vladala nevjerovatna atmosfera. Uistinu se rijetko gdje sreće toliko pozitivne energije na jednom mjestu. a da sve bude po mjeri pobrinuo se i sam klub svojim sjajnim ponudama. 


Potpuno renoviran klub Downtown donosi novu energiju, a ljubitelji dobrog provoda će tek iskusiti čari pravog partijanja. Koliko su svi očarani sinoćnjim provodom jasno govori i to što su se svi raspitivali za naredne događaje u klubu. Očigledno je da svi žele biti svjedoci najboljih zabava u gradu, pa nema sumnje kako je vrelo ljeto u Downtownu pred nama. Vas već večeras, 5. juna očekuje još jedan fenomenalan događaj uz DJ Kerlu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.