x

Veliki šef pohvalio Kiju i Slobu zbog oborenog rekorda gledanosti kod Ognjena, Luna promijenila sve boje dok je slušala! (VIDEO)

Ljubavni trougao između Slobodana Radanovića, Lune Đogani i Kristine Kije Kockar definitivno je obilježio prvu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga". Brak između pjevača i stjuardese bio je glavna tema i u sinoćnoj emisiji "Amidži šou". Zadrugarima je danas stiglo pismo, odnosno obavještenje kako je gostovanje Kije i Slobe kod Ognjena Amidžića bilo propraćeno.

- Dragi zadrugari, kao što znate utorkom uveče se na televiziji Pink emituje "Amidži šou" a sinoć su gosti bili Slobodan i Kristina. "Amidži šou" je inače emisija koja ove godine obilježava desetu sezonu i do sada je emitovano preko 400 emisija. Želimo da vas sa ponosom obavijestimo da je sinoćna emisija oborila sve rekorde gledanosti. Rejtinzi su dokaz da je priča o njih dvoje i njihovom braku najintrigantnija priča na Balkanu. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo Slobi i Kiji. Pozdrav, Veliki šef - pročitao je pismo ovonedjeljni vođa Tomislav Panić.


Zadrugari su ovo pismo nagradili aplauzom i čestitali Kiji i Radanoviću na odličnom rejtingu i odzivu publike.

- Hvala Ognjenu ali i produkciji. Drago mi je da sam mogao ovu priču da predstavim u tom nekom šaljivom tonu. Drago mi je da sam otpjevao i svoje pjesme. Bilo mi je uživanje da gostujem u toj emisiji sinoć. Čestitam Ognjenu i televiziji Pinku na oborenom rekordu gledanosti - prokomentarisao je Sloba.


- Bilo je jako zabavno, bilo je igrica ali i ozbiljnih pitanja. Ognjen je super sagovornik. Bilo mi je lakše jer je Slobodan bio opušten, on ima više iskustva sa televizijom od mene. Drago mi je da smo oborili rekord, što je krah mog braka oborio rekorde. Uživali smo, bilo je stvarno super - rekla je Kockareva.

Jedina kojoj nije bilo drago zbog toga što su supružnici ponovo u prvom planu bila je Slobina nova djevojka, Luna Đogani koja se vidno uznemirila i potresla. Blogerka nije promijenila tužan izraz lica dok je Toma čitao pismo a nakon što su Kija i Slaoba dali svoj komentar ona je odmah otišla u spavaću sobu i zavukla se u krevet.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u snimku koji slijedi.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.