x

Veliko sniženje na sve artikle iz kolekcije jesen/zima brendova U.S. Polo ASSN i Cacharel!

Polo, pobjeda klasičnog američkog stila! Nova kolekcija američkog brenda U.S. Polo ASSN za jesen/zimu 2016. je već privukla veliku pažnju i pokupila samo pozitivne komentare. Ipak, iznenađenjima nikada kraja. 

NE PROPUSTITE VELIKI POPUST 60% NA SVE ARTIKLE IZ KOLEKCIJE BRENDA U.S. POLO ASSN BEZ SKRIVENIH ``DO`` I POPUST 50% NA BREND CACHAREL BEZ SKRIVENIH ``DO``.

 

Nova kolekcija američkog brenda U.S. Polo ASSN za jesen/zimu 2016. je na sniženju 60%, bez skrivenih ``DO`` i to na sve artikle iz kolekcije jesen/zima.

 

Poznati brend U.S. Polo ASSN dostupan je u sljedećim radnjama:

 

- BBI CENTAR, Trg Djece Sarajeva 1., I sprat - Sarajevo

- SCC CENTAR, Vrbanja 1. I sprat - Sarajevo

- KONZUM FAMILY CENTAR, Aleja Sv. Save 69. I sprat - Banja Luka

- LULU, The Multibrand Store Grand Centar - Ilidža

 - LULU GOLD, The Multibrand Store Bingo City Centar - Tuzla

 

Pored toga, francuski modni brend Cacharel i cijela kolekcija jesen/zima 2016. dostupna je na sniženju 50% bez skrivenih ``DO`` i to u BBI Centru II sprat - SARAJEVO, Trg Djece Sarajeva 1.

 

Duh San Franciska i stil putnika

 

Nasljednik francuske škole Cacharel okreće svoj put rutom do sretnog i nezavisnog grada u Sjevernoj Americi, San Franciska, te u sezoni jesen/zima 2016/­17; dobija svoju inspiraciju u regionu gdje su se priroda i život u gradu spojili.

 

San Francisko je duboko uticao na pjesnike i muzičare kao što su Allen Ginsberg i George Harrison koji mnogo znače “Beat” generaciji, i sad je uključen u Cacharelov “Stil putnika” sa svojim duhom punim inspiracije. Novo lice Cacharelove kolekcije za jesen/zimu 2016­/2017. je engleski model, muzičar i glumac James Rousseau koji se pojavljivao mnogo puta pod imenom Mario Testino. Cacharel odjevnim komadima daje maksimalni komfort i eleganciju i prihvata koncept stil putnika, primjeren od sastanka u centru grada do kuće na farmi. Siva, boja crnog vina, teget plava i boja mastila isijavaju iz sofisticirane kolekcije koja se drži principa lakoće i tkanina koje se ne gužvaju.

 

Ekskluziva.ba