x

sve krenulo niz brdo

Velja Nevolja u panici zbog onoga što je pronađeno na stadionu u Humskoj!

U kriminalnoj grupi Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića zvanog Mesar zavladala je panika.

Bili su sigurni da neće biti obezbijeđeni materijalni dokazi protiv njih jer su sve temeljno "čistili" za sobom, međutim, prema nezvaničnim informacijama, DNK trag jedne od žrtava pronađen je i na stadionu u Humskoj! Kad su Veljko Belivuk i Miljković to saznali počeli su da šalju prijetnje i poruke upozorenja iz zatvora.


Velja Nevolja i Marko Mesar navodno su do prije nekoliko dana bili ubijeđeni da neće robijati. Vođe svirepe grupe smatrali su da neće biti pribavljeni dokazi i da će optužnice eventualno biti za otmice, a koje će, kako su mislili, takođe pasti jer nema materijalnih dokaza.

U početku, nakon hapšenja, zavodili su red po zatvoru, međutim, kako su saznali da je Tužilaštvo pribavilo mnogo dokaza protiv njih, Belivukovo i Miljkovićevo utjerivanje straha je splasnulo.


Na saznanje da ima zaštićenih svjedoka šok je uslijedio i na pronađeni DNK jedne od žrtava na stadionu. Mobilni telefon pronađen u tegu u Miljkovićevoj sobi je služio upravo da se preko pojedinih ljudi upute prijetnje članovima grupe koji znaju šta je rađeno, ali i onima koji su na slobodi.


Prema nezvaničnim saznanjima Miljković je kontaktirao porodicu i prijatelje.

Policija i Tužilaštvo nisu još otkrili šta sve od dokaza za zločine imaju, ali činjenica je, kako kažu upućeni u istragu, da je pribavljeno dovoljno materijala za osudu, time i robiju.

- Belivuk i Miljković su se jednostavno rečeno uplašili jer su bili sigurni da za njih neće biti rešetaka - kaže izvor iz istrage.

.

.

.

.

(Kurir.rs/Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.