x

Veljko Ražnatović progovorio o namještanju mečeva: Ljutito odgovorio svima!

Nedavno je u Beogradu nokautirao Hrvata Petra Mravljeva i bio je to prvi meč koji je s tribina ispratila njegova majka, poznata pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca. Potom se javio borac Petrit Mazrekaj, blizak prijatelj Ramuša Haradinaja, počeo sa provokacijama, navodno izazivajući Veljka na borbu.

Da li su vas pogodile Mazrekajeve optužbe da su vam svi dosadašnji mečevi namješteni?

- Ma, dosadni su više sa tim i Mazrekaj i svi ostali koji pričaju. Ne obraćam pažnju na te komentare. Tjeram svoju priču, šta da radim. Hvala Bogu, ima sve više ljudi koji shvataju moj trud i odricanje i znaju to da poštuju. Naravno da nijedan moj meč nije bio namješten.

Hoće li biti borbe sa Mazrekajem?

- Iskreno, mislim da je to samo njegov marketinški trik. Ako je izazivač, onda bi po nekim nepisanim pravilima trebalo da dođe u Srbiju da boksujemo. Nerealno je da čovjek koji je 10 kilograma lakši od mene priča o meču. Bez obzira na sve, stvarno bih volio da dođe do te borbe i da ona bude u Srbiji.


Da li ste ranije čuli za Mazrekaja?

- Ne, sve dok nije počeo da prijeti na društvenim mrežama kako će me nokautirati.

Zar niste vi izazvali njega, tako barem on priča?

- To nije tačno, on je tražio meč. Ja sam tu i čekam ga. Narednu borbu bi trebalo da imam 31. avgusta, ali još uvijek ne znam sa kim. Mada, sad bih baš volio da to bude Mazrekaj. On ima skor 17:0, a ja imam 7:0. Obojica smo neporaženi. To bi stvarno bio spektakl i zbog mog prezimena, ali i zbog njegovog.

Mazrekaj kaže da su mu savjetovali da ne dolazi u Srbiju. Da li biste vi pristali da se borite na nekom neutralnom terenu?

- To bi zavisilo od finansijske ponude i o tome pregovara menadžer. Ako idem iz svog grada i iz svoje države, onda to mora da se plati. Mislim da on ima strah od mene, a ne od dolaska u Beograd, i da sve radi samo zbog reklame. Ako želiš da se pobiješ, onda ne ideš po komšiluku da pričaš, nego odeš i pobiješ se. Garantujem mu da mu u Srbiji i Beogradu neće faliti dlaka s glave, osim kad bude sa mnom u ringu.


Vaša majka Svetlana Ražnatović bila je samo na vašem posljednjem meču sa Mravljevim. Šta vam je rekla nakon borbe?

- Bravo sine, svaka čast. Šta drugo da mi kaže. Kao i svaka druga majka, ona se plaši za mene, ali ja to razumijem. Boks je nezahvalan sport, jedan udarac mijenja sve.

Zašto ste onda izabrali baš boks?

- Znam da to zvuči kao kliše, ali prosto se zaljubiš u rukavice, u ring, naučiš da budeš znojav i uživaš u bolu. Smatram da je to pravi muški sport.

Kako se pripremate za borbu?

- Snagu i kondiciju radim sa Igorom Tomaševićem, a treniram sa Jovanom Rakonjcem u Bokserskom klubu "Fontana". Takođe, trudim se da se hranim što zdravije, mada, ponekad se opustim i prekršim pravila ishrane. Srećom nemam problema sa kilažom.

Ko vam je idol?

- Neka to bude Roj Džons. On je najbolji bokser svih vremena.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.