x

Veljko započinje novi biznis, uzgajaće svinje: Ražnatović i Bogdana pokreću svoj posao u Titelu!

Pored boksa, Veljko Ražnatović oprobaće se i u poljoprivredi. Nasljednik Cece Ražnatović pokreće svoj biznis - uzgoj svinja na imanju u Titelu, odakle je njegova supruga Bogdana Ražnatović, koja će imati značajnu ulogu u ovom poslu.

Iako je uspješan u sportu, Ražnatović ne želi da mu to bude jedino zanimanje. Pritom je i sam svjestan situacije u cijelom svijetu, a posebno toga da je sport gotovo stao zbog pandemije koronavirusa i da je sve neizvjesno. Osim toga, iako su oboje iz dobrostojećih porodica, ni Veljko ni Bogdana ne žele da zavise od roditelja i da troše njihov novac, već da budu na svome. Zato je uzeo stvar u svoje ruke i nakon konsultacija sa najbližima odlučio da otpočne privatni biznis.


Kako saznajemo od našeg sagovornika koji je blizak Ražnatovićima, Veljko je veoma ozbiljan u svojoj namjeri i već je počeo sa istraživanjem, čitanjem stručne literature o uzgoju životinja, razgledanjem opreme koja je potrebna, konsultacijama sa stručnjacima, a u bliskoj budućnosti počeće i sa radom na porodičnoj farmi. Svjestan je da mora da investira dosta u novca u opremu, ali ono što mu je olakšavajuća okolnost jeste što ima odlično mjesto za to. Veljko je uvidio potencijal velelepnog imanja u Titelu, koje je od Bogdaninih roditelja dobio u miraz, i odlučio je da ga iskoristi na pravi način.


Ražnatović će, kaže naš sagovornik, najvjerovatnije početi sa onim najlakšim poslom - uzgojem tovnih prasića, koje se preporučuje početnicima. Ukoliko mu dobro krene, u međuvremenu bi mogao da nastavi i sa uzgojem prasadi, ali i krmača, i tada bi napravio pravu specijalizovanu farmu za mnogo šire tržište. Osim što ima u planu da se bavi prodajom svježeg mesa, vrijedni Ražnatović će da proizvodi i delikates - pečenicu, pršutu, ali i slaninu i kobasice, i imaće svoju pušnicu u kojoj će da suši meso. U Titelu je odličan kvalitet vazduha, što pogoduje za stoku, posebno za svinje, kojima je bitan kiseonik, jer ga mnogo troše, ali i zagađuju.


Kao što smo spomenuli, Bogdana će Veljku biti od pomoći za ovaj biznis, jer je i svojim roditeljima, koji se bave uzgojem pilića, pomagala najprije na pijaci, a kada je završila finansije na Visokoj poslovnoj školi, radila je papirologiju. Ona će moći da vodi knjige i da bude upućena u biznis, što je Ražnatoviću veoma važno jer će na toj poziciji imati čovjeka, tačnije ženu od povjerenja.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.