x

Veoma je teško sve podnijela: Trudna Nadežda Biljić završila u bolnici!

Trudnoj Nadeždi Biljić prije dva dana iznenada je skočio pritisak, a ona je to veoma teško podnijela. Drama se dogodila usred noći, a kada ju je savladala panika svog partnera Tomu Panića nije uspjela da dobije telefonom.

Naime, kada se spremala se za spavanje osjetila je ubrzan rad srca i stezanje u grudima, a Toma u tom trenutku nije bio tu.

Kako se navodi, prijatelj ju je odvezao u bolnicu kako bi joj bila pružena neophodna pomoć.

- Nadežda se prepala jer nikada prije nije osjećala takve simptome i jedino joj je bilo bitno da se bebi ništa ne desi. Odmah je pozvala Tomu da mu kaže šta joj se dešava, ali je on bio nedostupan - ispričao je pjevačicin blizak prijatelj, koji joj je na kraju priskočio u pomoć i odvezao u bolnicu.


- Pozvala me i uplakana jedva uspjela da mi kaže kakve simptome osjeća. Ja sam odmah sjeo u auto i otišao po nju, odvezao je u "Narodni front" i tek nakon što su je ljekari pregledali i prepisali lijek za visok krvni pritisak, vratio sam je kući - otkrio je Nadeždin prijatelj.

Toma je u međuvremenu saznao gdje se nalaze, pa je i sam došao u bolnicu.

- Nadeždi su doktori objasnili da je visok pritisak normalna pojava u drugoj polovini trudnoće, ali da mora da miruje i izbjegava stres. Takođe, ukazali su joj na još neke, moguće komplikacije, budući da ona ima problem i sa šećerom - objasnio je Nadeždin prijatelj.


Srećom, sve se na kraju dobro završilo. Pjevačica sada uzima svoju terapiju, a o njoj osim Tome, sada brine i njena majka Slavica koja je zdravstveni radnik.

- Slavica je doputovala iz Valjeva odmah sutradan i sada se od Nadice bukvalno ne odvaja ni na sekund. Kuha joj, sprema, njeguje je... Čuvaju je kao kraljicu - ispričao je pjevačicin najbolji prijatelj.

- Tačno je da sam se prepala, ali ne zbog sebe, već zbog svog sina. Kada ste u drugom stanju, samo o djetetu razmišljate, ništa drugo vam nije važno. Uplašilo me to što mi se desilo jer tome nikakav stres nije prethodio. Takođe, Toma je izašao bio i nisam mogla da ga dobijem, pa mi je bilo još gore. Ali srećom, sve se na kraju dobro završilo. Bebac je odlično, a i ja se sada dobro osjećam - izjavila je ovim povodom Nadežda, koja je nedavno ušla u sedmi mjesec trudnoće.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.