x

progovorila i ona

Vesna o snimku na kom se Đogani ljubi sa drugom ženom: Poljubac se desio!

Nakon što je snimljen poljubac Đoleta Đoganija i žene nepoznate javosti, denserova supruga i pjevačica Vesna Đogani tvrdi da je Đogani nije prevario i da je u pitanju porodična prijateljica.

- Ja moram da kažem da nema priči ni o kakvoj prevari. Osjećala sam se čudno. Ovo nije istina. To je naša poslovna saradnica koja nama vodi posao. Mi smo svakodnevno sa njom u kontaktu. On se tom prilikom zahvalila Đoletu jer je odnio televizor njenom bratu - rekla je Vesna.

- Mi smo razgovarale. Njen muž je jako povrijeđen. On nije iz javnog svijeta i ne zna o čemu se tu radi. Kada sam je pozvala i pitala sam je da li je dobro. Da razmišlja samo o sebi. I da ne sumnjam da ona ima uopšte sa mojim Đoletom. Poljubac se dogodio. Ali, poljubc može i u montaži da se izmontira, da se uspori kadar - rekla je Đoganijeva žena.


- Kada se desila, najava, meni nije bilo svejedno. Rekla sam mu "Đole, da li imaš nešto da mi kažeš?". Ja sam njim živim 20 godina, znam njegov brk kada se smije. On mi je rekao: "Ja ne znam o čemu se to radi" - tvrdi Vesna.

Pjevačica je istakla da ima povjerenje u supruga i da je sigurna da bi joj rekao da ima drugu ženu.


- Kada bi Đole imao ženu sa strane prvo bi meni rekao. Kada naiđe problem, mi prvo kod kuće riješimo - rekla je Vesna u emisiji "Premjera - Vikend Specijal", a zatim joj se pred kamerama pridružio Đogani.

Đogani je rekao da je snimak izmontiran i tvrdi da nema ništa sa ženom, a da ga je ona poljubila iz zahvalnosti.


- Sve je Vesna rekla, šta ja drugo da kažem? Ona me je pitala, ja sam rekao da je sve u redu, nema ništa od toga i kraj. Ona ne sumnja u mene. Ona nema zašto da mi daje novu šansu. Bilo je tog poljupca iz zahvalnosti, ništa više - rekao je Đogani.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.