x

mislila na sve

Vesna Zmijanac napisala testament: Nekretnine u BG Atini Nikoliji, unukama po stan, a evo ko dobija kuću na Bukulji, novac i kola!

Pjevačica Vesna Zmijanac ostavila je nekretnine u Beogradu i Atini kćerki Nikoliji, a po jedan stan prepisala je i unukama Rei i Hani. Kuću na Bukulji, automobile i novac djeliće Nikolija i njen muž Relja Popović.

Vesna Zmijanac (65) napisala je testament. Legendarna pjevačica nedavno se sastala sa advokatom kako bi podijelila nasljedstvo, koje uključuje četiri stana, kuću, dva automobila i podeblji bankovni račun.

Ona je unukama Rei (6) i Hani (1) ostavila po jedan stan u Beogradu, ali nije zaboravila ni kćerku Nikoliju i zeta Relju Popovića, kojima će takođe pripasti dobar dio pjevačicinog bogatstva.


- Vesna Zmijanac je tokom karijere zaradila mnogo novca, koji je ulagala u nekretnine. Vlasnica je tri stana u Beogradu, stana u Atini i kuće na Bukulji. Da bi sve raspodijelila onako kako želi, nedavno se našla sa advokatom i napisala testament. Sve što ima ostavila je kćerki, unukama, ali i zetu - priča dobro obaviješten izvor.

Prema njegovim riječima, pjevačica se trudila da obezbijedi kćerku, ali i unuke.


- Vesna živi u jednom stanu u Beogradu, dok je druga dva kupila da bi ih izdavala. Onaj u kome živi prepisala je kćerki Nikoliji! On je najveći od tri i na najboljoj je lokaciji, pošto se nalazi u Kneza Miloša. Platila ga je čak 400.000 eura! Druga dva su takođe u Beogradu, samo su malo manja, ali luksuzno opremljena. Njih je ostavila unukama Rei i Hani, svakoj po jedan. Nikoliji je takođe pripao i stan u Atini u kom je živjela tokom studija u Grčkoj - kaže sagovornik.


On dodaje da Vesna nije zaboravila ni zeta Relju, kog obožava i gleda kao sina!

- Mnogima zvuči nevjerovatno, ali ga je uključila u testament. Njih dvoje su se posljednjih godina baš zbližili, jer on često dolazi u kuću na Bukulji i pomaže joj. Vesna mu skuha domaći ručak, pa onda ćaskaju, sređuju dvorište... Nikolija i on će dijeliti kuću i imanje na Bukulji, kao i svu njenu pokretnu imovinu, uključujući dva automobila. Njima će pripasti i poveća suma novca, koju je Vesna uštedjela i nalazi se na njenom bankovnom računu. Čak ni njeni najbliži ne znaju o kojoj je sumi riječ, jer to krije - priča izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.